Carne de vită gătită lent pentru sandvișuri

Carne de vită gătită lent pentru sandvișuri
Nevoie de un hor d ' oeuvre fără gluten și lactate? Carnea de vită gătită lent pentru sandvișuri ar putea fi o rețetă extraordinară de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 27G de proteine, 27G de grăsime, și un total de 373 calorii. Această rețetă servește 15 și costă 3,05 USD pe porție. Un amestec de frunze de dafin, bere, boabe de piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. 4116 de persoane au fost impresionate de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore și 15 minute. Este adus la tine de Toțiretete. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 77%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare sunt Carne de vită gătită lent pentru sandvișuri, Carne De Vită Cornată Gătită Lent, și Cina De Carne De Vită Gătită Lent.

Instrucțiuni

1
Așezați pieptul de vită corned într-o oală mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De VităCarne De Vită
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
2
Presărați unul dintre pachetele de condimente și aruncați-l pe celălalt sau salvați-l pentru alte utilizări.
3
Se toarnă berea și se umple oala cu suficientă apă pentru a acoperi pieptul cu 1 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
1/2 Kilogram De Eglefin Tocat1/2 Kilogram De Eglefin Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
4
Adăugați frunzele de dafin, boabele de piper și căței de usturoi. Acoperiți și aduceți la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)
Mănunchi De Ierburi Aromatice: Coriandru Proaspăt, Maghiran Sau Oregano și CimbruMănunchi De Ierburi Aromatice: Coriandru Proaspăt, Maghiran Sau Oregano și Cimbru
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
5
Odată ce lichidul ajunge la fierbere, reduceți focul la mediu-scăzut și fierbeți timp de 4 până la 5 ore, verificând pe oră și adăugând mai multă apă, dacă este necesar, pentru a menține carnea acoperită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
6
Scoateți cu grijă carnea din oală, deoarece va fi extrem de fragedă. Așezați-vă pe o placă de tăiere și lăsați-o să se odihnească până când se întărește puțin, aproximativ 10 minute. Feliați sau tăiați pentru a servi. Arunc lichidul de gătit, dar poate fi folosit pentru a găti varză și alte legume, dacă se dorește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
(rezervati 1 Lingura)(rezervati 1 Lingura)
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
DificultateExpert
Gata În4 hrs, 15 m.
Porții15
Scor De Sănătate12
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista