Carne de vită gătită lent pentru sandvișuri
Nevoie de un hor d ' oeuvre fără gluten și lactate? Carnea de vită gătită lent pentru sandvișuri ar putea fi o rețetă extraordinară de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 27G de proteine, 27G de grăsime, și un total de 373 calorii. Această rețetă servește 15 și costă 3,05 USD pe porție. Un amestec de frunze de dafin, bere, boabe de piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. 4116 de persoane au fost impresionate de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore și 15 minute. Este adus la tine de Toțiretete. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 77%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare sunt Carne de vită gătită lent pentru sandvișuri, Carne De Vită Cornată Gătită Lent, și Cina De Carne De Vită Gătită Lent.
Instrucțiuni
Așezați pieptul de vită corned într-o oală mare.
Presărați unul dintre pachetele de condimente și aruncați-l pe celălalt sau salvați-l pentru alte utilizări.
Se toarnă berea și se umple oala cu suficientă apă pentru a acoperi pieptul cu 1 inch.
Adăugați frunzele de dafin, boabele de piper și căței de usturoi. Acoperiți și aduceți la fierbere.
Odată ce lichidul ajunge la fierbere, reduceți focul la mediu-scăzut și fierbeți timp de 4 până la 5 ore, verificând pe oră și adăugând mai multă apă, dacă este necesar, pentru a menține carnea acoperită.
Scoateți cu grijă carnea din oală, deoarece va fi extrem de fragedă. Așezați-vă pe o placă de tăiere și lăsați-o să se odihnească până când se întărește puțin, aproximativ 10 minute. Feliați sau tăiați pentru a servi. Arunc lichidul de gătit, dar poate fi folosit pentru a găti varză și alte legume, dacă se dorește.