Carne De Vită Fajita Pie
Carne de vită Fajita plăcintă ar putea fi doar Mexican rețetă pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 97G de proteine, 71G de grăsime, și un total de 2571 calorii. Această rețetă servește 4 și costă 12,61 USD pe porție. Mergeți la magazin și ridicați fâșii de carne de vită, salsa de var-usturoi, amestec de condimente taco și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. 5 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 22 minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 77%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Carne De Vită Fajita Bowls, Carne De Vită Fajita Pitas, și Carne De Vită Fajita Nachos.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Configurați grătarul pentru gătit direct la foc mediu. Grătar de ulei când este gata să înceapă gătitul.
Într-un castron, combinați fâșii de vită, piper, ulei și condimente taco. Grill carne de vită și piper benzi pe gratar cu ulei fierbinte aproximativ 5 minute în total.
Scoateți crusta de pizza din pachet și puneți-o pe grătar. Se acoperă cu benzi de salsa, brânză, carne de vită și piper.
Reduceți căldura la mediu și gătiți pizza acoperită timp de 8 până la 10 minute sau până când brânza s-a topit și începe să buleze.
Se servește fierbinte garnisit cu smântână, guacamole și cilantro.
Interior: Preîncălziți cuptorul la 450 de grade F.
Combinați și condimentați fâșiile de vită și piper conform instrucțiunilor.
Încălziți 2 linguri de ulei într-o tigaie mare. Când uleiul este fierbinte, sotati fasii de carne de vită și piper timp de 5 minute.
Scoateți din tigaie; deoparte.
Îndepărtați crustele de pizza din pachet și acoperiți cu salsa și brânză. Se acoperă cu carne de vită și ardei și se coace în cuptorul preîncălzit timp de 8 până la 10 minute sau până când brânza se topește și începe să buleze.
Garnisiți conform instrucțiunilor.
Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant
Pinot Noir, Riesling, și Sparkling rossifix sunt alegerile mele de top pentru Mexican. Vinurile albe acide, cum ar fi riesling sau roșii cu tanin scăzut, cum ar fi pinot noir, pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rossixt este și o pereche sigură. Ai putea încerca Williams Selyem Westside Road vecinii Pinot Noir. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,7 din 5 stele și un preț de aproximativ 140 de dolari pe sticlă.
![Williams Selyem Westside Road Vecinii Pinot Noir]()
Williams Selyem Westside Road Vecinii Pinot Noir
O petardă a unui vin, vecinii Westside Road din 2015 sunt explozivi atât în nas, cât și pe palat. Aromele de zmeură neagră și cireșe negre sunt completate cu note de cedru, ienibahar, vanilie și ceai negru. O notă intrigantă de semințe de țelină complexează în continuare nasul remarcabil. Tânără și obraznică, textura este superbă, cu o coloană vertebrală de aciditate răcoritoare și pământesc argilos, care transmite arome de cireșe și zmeură strălucitoare Bing. Vinul se încheie cu taninuri rafinate asemănătoare ceaiului și o piatră zdrobită și un finisaj mineral. Un vin de neratat!