Carne de vită cu ierburi proaspete

Carne de vită cu ierburi proaspete
Nevoie de un fără gluten și Fel principal primar? Filetul de vită cu ierburi proaspete ar putea fi o rețetă minunată de încercat. Această rețetă servește 8 și costă 5,07 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 31g de proteine, 40g de grăsime, și un total de 497 calorii. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați crengute de cimbru, unt, frunze de salvie și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a folosi sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri De Mere ca desert. Acesta este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 41%. Acest scor este bun. Rețete similare sunt Muschiulet de vita la gratar cu ierburi proaspete, Carne de vită cu muștar și ierburi, și Mușchi De Vită La Grătar Cu Usturoi Cu Ierburi.

Instrucțiuni

1
Îndepărtați excesul de grăsime din carne și aruncați-l.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
2
Tăiați filetul pe lungime până la 1/2 inch de cealaltă parte.
3
Pune carnea deschisă ca o carte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
4
Răspândiți carnea cu muștar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Pâine Cu Nuci și StafidePâine Cu Nuci și Stafide
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
5
Puneți busuioc și frunze de salvie pe muștar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Varză Savoy Sau Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 CmVarză Savoy Sau Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
6
Se presară cu frunze de cimbru, usturoi și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
7
Aduceți părțile tăiate împreună și legați friptura cu șnur de bumbac la intervale de aproximativ 1 inch pentru a vă asigura. Se acoperă suprafața cărnii de vită cu unt și se presară cu mai mult piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
8
Așezați friptura, tăiată în lateral, pe un suport într - o tigaie de 12 pe 17 inci.
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
9
Coaceți într-un cuptor 425 până când un termometru introdus în centrul celei mai groase părți înregistrează 130 până la 135 pentru rare, 40 până la 50 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
10
Lăsați să se odihnească într-un loc cald până la 20 de minute.
11
Transferați carnea într-un platou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
12
Îndepărtați șirurile.
13
Garnisiți cu crengute de plante. Se taie și se adaugă sare și piper după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate9
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista