Carne de vită arsă cu portocale și ardei iute

Carne de vită arsă cu portocale și ardei iute
Dacă doriți să adăugați mai multe fără gluten, fără lactate, paleolitic și primar rețete în cutia de rețete, carnea de vită arsă cu portocale și ardei iute ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. Acest fel principal are 520 calorii, 33g de proteine, și 41G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 8 și costă 1,81 USD pe porție. Dacă aveți la îndemână ulei de măsline, coajă de portocală, ardei iute și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 71 ar spune că a lovit locul. Acesta va fi un hit la dvs Super Bowl eveniment. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 66%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Scoici arse cu sos dulce de ardei iute, Scoici arse cu praz și unt de lămâie chilli, și Carne de vită Crocantă Chilli.

Instrucțiuni

1
Ștergeți carnea de vită și puneți-o într-o pungă mare pentru alimente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
2
Se amestecă împreună toate ingredientele rămase, apoi se toarnă în pungă. Masează marinada în carnea de vită, apoi pune-o pe o farfurie la frigider pentru cel puțin 2 ore, sau peste noapte dacă ai timp.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
3
Aprindeți grătarul, lăsând timp cărbunilor să devină gri. Condimentați carnea de vită cu sare și piper, apoi gătiți timp de 8-10 minute pe fiecare parte până se rumenesc bine. Lingurați puțin din marinată în timp ce gătește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Livre Cartofi Mici Yukon Sau Albi, Tăiați în Jumătate2 Livre Cartofi Mici Yukon Sau Albi, Tăiați în Jumătate
1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
4
Scoateți carnea de vită de pe grătar și așezați-o pe o scândură. Acoperiți bine cu folie și lăsați să se odihnească timp de 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
5
Tăiați carnea de vită peste boabe în felii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură MareCârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură Mare
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri

Echipamente

DificultateNormal
Gata În35 m.
Porții8
Scor De Sănătate12
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista