Carne de vită și porumb Taco

Carne de vită și porumb Taco
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați carnea de vită și Taco de porumb. Pentru $ 2.44 pe portie, această rețetă acoperă 20% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 538 calorii, 35g de proteine, și 38g de grăsime per portie. Această rețetă servește 6. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 de minute. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. Un amestec de jalape murat o Nacho, cremă Knudsen, porumb și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Pentru a folosi crema, puteți urma acest fel principal cu Înghețată De Afine ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 48%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Ultimate Green Taco împachetează cu carne de Taco cu linte-nuc (Vegan + fără Gluten), Mini salată de Taco de vită mărunțită în cupe crocante de Tortilla de porumb, și Cel mai bun Taco carne vreodată.

Instrucțiuni

1
Gatiti carnea cu condimente Taco
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chipsuri De Porumb Zdrobite, împărțiteChipsuri De Porumb Zdrobite, împărțite
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
2
Se amestecă în tigaie mare, conform instrucțiunilor de pe ambalaj, adăugând porumb la carnea rumenită împreună cu amestecul de condimente și apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor, Pentru ServirePâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor, Pentru Servire
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, DezghețatPorumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
3
Între timp, coji de Taco de căldură ca regia pe pachet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
DuzinăDuzină
4
Puneți carnea condimentată în cochilii de taco; se acoperă cu Salsa și ingredientele rămase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
DuzinăDuzină
Dientes De AjoDientes De Ajo
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch

Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant

Mexican în meniu? Încercați asocierea cu Pinot Noir, Riesling și Sparkling ros_rox7. Vinurile albe acide, cum ar fi riesling sau roșii cu tanin scăzut, cum ar fi pinot noir, pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rossixt este și o pereche sigură. Un vin pe care l-ai putea încerca este Concha y Toro Marques de casa Concha Pinot Noir. Are 4,6 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 26 de dolari.
Concha y Toro Marques de Casa Concha Pinot Noir
Concha y Toro Marques de Casa Concha Pinot Noir
Culoare roșie delicată. Nasul prezintă arome concentrate de căpșuni și zmeură. Palatul oferă o textură rafinată și arome complexe de cireșe, zmeură, lemn dulce cu o structură notabilă. Se simte atât de luxuriant, fin și delicat.Acest vin foarte versatil se împerechează bine cu carnea albă, cum ar fi iepurele, carnea de porc sau prepelița, precum și cu peștele gras și crustaceele în preparate ușoare și delicate. De asemenea, se descurcă bine cu mâncăruri asiatice, cum ar fi cartofi prăjiți și curry ușor.
DificultateNormal
Gata În20 m.
Porții6
Scor De Sănătate11
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista