Carne de vită și ceapă înăbușită

Carnea de vită și ceapa fierte ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $2.57 pe portie, această rețetă acoperă 29% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 45g de proteine, 26g de grăsime, și un total de 461 calorii. Această rețetă servește 8. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 75 ore. Dacă aveți la îndemână ienibahar măcinat, ceapă, căței de usturoi și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a utiliza până la sol ienibahar ai putea urma acest curs principal cu Prăjituri cu mâncare Allspice Angel cu caș de ananas și Pi uscat la cuptor ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 68%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Carne De Vită Și Ceapă Înăbușită, Carne De Vită Și Ceapă Înăbușită, și Carne de vită fiartă cu bere cu ceapă.
Instrucțiuni
Puneți suportul cuptorului în poziția de mijloc și preîncălziți cuptorul la 400 F.
Se usucă carnea. Amestecați ienibaharul, 2 lingurițe de sare și 1 linguriță de piper într-un castron mic și frecați toată carnea.
Întindeți jumătate de ceapă și jumătate de usturoi într - o tigaie de prăjire de 13 x 9 inci și aranjați carnea deasupra.
Întindeți ceapa și usturoiul rămas peste carne. Acoperiți bine tigaia cu folie și prăjiți, întorcând carnea după 1 oră, până când carnea este foarte fragedă, aproximativ 2 1/2 ore în total.
Grăsime degresată din sucurile de tigaie. Feliați carnea peste Bob și presărați pătrunjel.
Se servește cu ceapă și sucuri de tigaie.
Carnea de vită poate fi fiartă cu 2 zile înainte. Se răcește carnea în sucuri, neacoperită, apoi se taie și se răcește în sucuri, acoperite. Reîncălziți, acoperit, într-un cuptor de 350 F de 30 până la 40 de minute.