Carne de porc trasă condimentată cu Chipotle

Carne de porc trasă condimentată cu Chipotle
Carnea de porc trasă condimentată cu Chipotle ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $2.73 pe portie, această rețetă acoperă 33% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 586 calorii, 41G de proteine, și 29G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 6. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână sare kosher, ulei de măsline, sos de roșii și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma vinul, puteți urma acest fel principal cu Gelee de vin de desert cu citrice ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 76%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Carne de porc Chipotle prăjită lent-Chipotle adaugă o notă atât de specială cărnii de porc trase, toată lumea va dori să vă cunoască secretul, Chipotle A Tras Carne De Porc, și Carne De Porc Trasă De Rodie Chipotle.

Vin recomandat: Cava, Grenache, Shiraz

Cava, Grenache și Shiraz sunt alegeri excelente pentru Chili. Aceste roșii suculente nu au prea mult tanin (important pentru alimentele picante), dar un vin spumant precum cava poate îmblânzi căldura și mai bine. Marques de Caceres Cava cu un rating de 4, 7 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 16 dolari pe sticlă.
Marques de Caceres Cava
Marques de Caceres Cava
Culoare paie palidă reînviată de bule fine. Buchet de citrice cu note de brioșă. Fermecător și rotund în gură, cu o structură răcoritoare, echilibrată. Finisaj plin de viață care evidențiază bulele sale fine.Un aperitiv răcoritor, această Cava se căsătorește bine cu pește și fructe de mare, paste, orez, mâncăruri picante, bucătărie asiatică și toate tipurile de deserturi.
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate34
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista