Carne De Porc Prăjită În Stil Chinezesc (Char Sil)
Carnea de porc prăjită în stil chinezesc (Char Sil) ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 8 și costă $1.21 pe portie. O porție conține 264 calorii, 23g de proteine, și 8g de grăsime. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Un amestec de ceapă verde, ulei de susan, sos de soia și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma mierea, puteți urma acest fel principal cu Turtă Dulce Cu Miere ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 43%. Acest scor este solid. Încercați pentru Char Siu-aka carne de porc prăjită Chineză, Char Siu (carne de porc chinezească la grătar), și Char Siu (carne de porc chinezească la grătar) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Combinați primele 9 ingrediente într-o pungă mare de plastic cu fermoar.
Echipamente pe care le vei folosi
Pungi Ziploc
2
Adauga carne de porc; sigiliu și marinat în frigider 24 de ore, de cotitură sac ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Porc
3
Scoateți carnea de porc din pungă, rezervând marinada.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Marinada
Carne De Porc
4
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
5
Așezați carnea de porc pe raftul unei tigaie de broiler căptușită cu folie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Pentru Pui
Folie De Aluminiu
6
Coaceți la 350 timp de 30 de minute. Întoarceți carnea de porc și ungeți cu marinată rezervată. Aruncați marinada rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Marinada
Carne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
7
Coaceți încă 20 de minute sau până când un termometru înregistrează 160 (ușor roz).
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De Bucătărie
Cuptor
8
Preîncălziți broilerul. Carnea de porc se fierbe 5 minute sau până se rumeneste.