Carne de porc pentru Tamales
Carne de porc pentru Tamales ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care il cautati. Îți urmărești silueta? Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară are 40 calorii, 5g de proteine, și 2G de grăsime per portie. Această rețetă servește 16. Pentru 20 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 20 de minute. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Este adus la tine de Toțiretete. Un amestec de ceapă, boabe de piper, friptură de fund de porc și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 17%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Tamale De Porc, Brânză cu tamales Chile prăjite: Tamales de queso con Rajas, și Tamale De Porc Prăjite.
Instrucțiuni
Tăiați grăsimea din Fundul de porc.
Tăiați în bucăți și puneți-le într-o cratiță mare.
Adăugați apă, ceapă, usturoi, frunze de dafin, sare, boabe de piper și piper chile. Aduceți la fierbere; spumă degresată de la suprafață. Reduceți căldura, acoperiți și fierbeți timp de 1 oră.
Se scurge bulionul, se lasă carnea să se răcească și se toacă cu o furculiță. La frigider peste noapte, dacă doriți.
Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant
Pinot Noir, Riesling, și Sparkling rossifix sunt alegerile mele de top pentru Mexican. Vinurile albe acide, cum ar fi riesling sau roșii cu tanin scăzut, cum ar fi pinot noir, pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rossixt este și o pereche sigură.
![Sandhi Sanford și Benedict Pinot Noir este un vin frumos stratificat și nuanțat, cu note de cireș roșu dulce, rodie, portocaliu de sânge, mentă și piper alb. Vinul este minunat adânc, cărnos și nuanțat.]()
Sandhi Sanford și Benedict Pinot Noir este un vin frumos stratificat și nuanțat, cu note de cireș roșu dulce, rodie, portocaliu de sânge, mentă și piper alb. Vinul este minunat adânc, cărnos și nuanțat.
Sandhi Sanford and Benedict Pinot Noir is a beautifully layered and nuanced wine with notes of sweet red cherry, pomegranate, blood orange, mint and white pepper. The wine is wonderfully deep, fleshy and nuanced.