Carne de porc cu sos de caise

Carne de porc cu sos de caise
Rețeta Carne de porc cu sos de caise se poate face în aproximativ 40 de minute. O porție conține 551 de calorii, 63 g de proteine și 11 g de grăsimi. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 6 și costă 3,38 USD per porție. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă și aș spune că a ajuns la fața locului. Vă este adus de Taste of Home. Funcționează bine ca fel principal destul de scump. Mergeți la magazin și cumpărați suc de lămâie, ketchup, miere și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis că această rețetă merită un scor de 72%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare sunt Cotletele de porc sau Coastele de porc cu sos de ananas de caise, Cotletele de porc sau coastele de porc cu sos de ananas și caise și Cotletele de porc cu sos de caise.

Instrucțiuni

1
Puneți muschii pe un gratar într-o tavă de prăjire mică.
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
2
Coaceți, descoperit, la 450° timp de 30-35 de minute sau până când un termometru pentru carne indică 160°. Între timp, într-o cratiță, combinați ingredientele rămase. Gatiti si amestecati pana se incalzesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
3
Tăiați carnea de porc; serviți 1-1/2 kilograme cu sosul de caise. Puneți la frigider sau congelați carnea de porc rămasă pentru o altă utilizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză Tallegio, TocatăBrânză Tallegio, Tocată
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
DificultateMediu
Gata În40 m.
Porții6
Scor De Sănătate35
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista