Carne de porc și Mango
Carnea de porc și Mango se amestecă aproximativ 16 minute de la început până la sfârșit. Acest curs principal are 252 calorii, 19g de proteine, și 10g de grăsime per portie. Această rețetă servește 6. Pentru $ 2.01 pe portie, această rețetă acoperă 16% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Acesta este adus la tine de retetele mele. Dacă aveți la îndemână varză napa, coajă portocalie, ghimbir și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a utiliza uleiul de canolan, puteți urma acest curs principal cu Cifre De Afaceri Cherry-Caise ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuit dieta. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 51%, ceea ce este bine. Rețete similare sunt Friptură De Susan Se Amestecă Prăji, Carne de vită și varză se amestecă prăji, și Carne de vită și Broccoli se amestecă.
Instrucțiuni
Așezați carnea de porc între 2 foi de folie de plastic; Lira la 1/4-inch grosime folosind un ciocan de carne sau o tigaie grea mică.
Tăiați carnea de porc în fâșii de 1/4 inci.
Așezați fâșii într-un bol; presărați cu făină, aruncând pentru a acoperi.
Combinați sosul de soia și următoarele 5 ingrediente (prin usturoi), amestecând cu un bici până se dizolvă amidonul de porumb.
Încălziți o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Adăugați ulei; rotiți pentru a acoperi.
Adăugați carne de porc; se amestecă 3 minute sau până se rumenesc.
Adăugați amestecul de sos de soia în tigaie. Gatiti, amestecand constant, 1 minut sau pana cand sosul se ingroasa.
Adăugați varză; gatiti 30 de secunde.
Scoateți din căldură. Se amestecă mango.
Garnisiți cu mentă și, dacă doriți, coaja portocalie rasă.