Carne De Curcan Vegetariană

Umplutura de curcan Vegetarian ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 8g de proteine, 4G de grăsime, și un total de 283 calorii. Pentru $1.04 pe portie, această rețetă acoperă 26% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați ciuperci, usturoi, cremă condensată de supă de ciuperci și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Este perfect pentru Ziua Recunostintei. 23 de persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 55 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Este adus la tine de Toțiretete. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 96%. Acest scor este minunat. Rețete similare includ Umplutură vegetariană cu ciuperci și castane, Squash cu cârnați vegetarieni și umplutură de orez, și Curcanul bunicii mele cu umplutură de pâine și cum să gătesc curcanul perfect.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți ușor o farfurie medie.
Încălziți uleiul într-o tigaie la foc mediu și sotati ceapa, țelina, piperul, ciupercile și usturoiul până se înmoaie. Condimentează cu sare și piper.
Se amestecă în firimiturile de fulgi de porumb și supa.
Transferați în vasul de caserolă pregătit.
Coaceți 30 de minute în cuptorul preîncălzit, până se rumenesc ușor.