Carne De Curcan Subs
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați submarinele de chiftele de curcan. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 33g de proteine, 8g de grăsime, și un total de 405 calorii. Pentru $3.52 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Un amestec de lapte, usturoi, albuș de ou și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma albușul de ou, puteți urma acest fel principal cu Tort alb-negru ca desert. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 48%. Acest scor este destul de bun. Încercați Carne De Curcan Subs, Carne de curcan Subs pe pâine prăjită usturoi chifle, și Perisoare Submarine pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Scoateți jumătățile de pâine de sus și de jos, lăsând o coajă groasă de 1/2 inch.
Puneți pâinea ruptă într-un castron mare.
Adăugați lapte, amestecând cu o furculiță până se omogenizează.
Adăugați oregano, sare, curcan și albuș de ou în amestecul de pâine, amestecând doar până se combină. Lucrând cu mâinile umede, formați amestecul de curcan în 12 chiftele.
Încălziți o tigaie mare antiaderentă la foc mediu.
Adăugați 1 lingură de ulei în tigaie; se învârte pentru a acoperi.
Adăugați chiftele; gătiți 5 minute, transformându-se în maro pe toate părțile.
Scoateți chiftelele din tigaie.
Adăugați restul de 1 linguriță de ulei în tigaie; se învârte pentru a acoperi.
Adăugați ceapa și usturoiul în tigaie; saut 4 minute sau până se înmoaie.
Adăugați vin; gatiti 1 minut, răzuire tigaie pentru a slăbi biți rumenite. Se amestecă marinara, busuiocul și oțetul; aduceți la fierbere. Întoarceți chiftelele în tigaie. Acoperiți, reduceți focul și fierbeți 15 minute sau până când chiftelele sunt gata.
Aranjați rulourile, tăiați părțile în sus, pe o foaie de copt; se fierbe 1 minut sau până se prăjește. Jumătatea inferioară superioară a fiecărei role cu 3 chiftele, aproximativ 1/3 cană sos și jumătatea superioară a ruloului.
Presărați uniform cu Parmigiano-Reggiano.