Caramele Covrig Acoperite Cu Ciocolată

Caramele Covrig Acoperite Cu Ciocolată
Caramele covrig acoperite cu ciocolată ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 3. Pentru $2.11 pe portie, această rețetă acoperă 24% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 1413 calorii, 16g de proteine, și 57G de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați bicarbonat de sodiu, sirop de porumb, fleur de sel și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a folosi răsucirile covrigului, puteți urma acest fel principal cu Covrig Țestoase ca desert. 679 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 67%. Acest scor este bun. Încercați Caramele Acoperite Cu Ciocolată, Ciocolata Acoperite Covrig Blondies, și Ciocolata Acoperite Covrig Plăcintă # LovethePie pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Tapetați foaia de copt cu hârtie pergament. Pune deoparte.
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țarăModele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
Creveți SotațiCreveți Sotați
2
Combinați untul, zahărul, siropul de porumb, sarea și două linguri de apă într-o cratiță grea de dimensiuni medii. Clip termometru bomboane la partea de cratiță. Gatiti la foc mediu, amestecand cat mai putin posibil, pana cand termometrul ajunge la 300 de BUCALF (stadiul de fisura tare), aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi Colorate Asortate Sau Zahăr ColoratStropi Colorate Asortate Sau Zahăr Colorat
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Bomboane De Caracatiță Sour BriteBomboane De Caracatiță Sour Brite
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru Cu BomboaneTermometru Cu Bomboane
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
3
Scoateți cratița de pe foc și amestecați imediat bicarbonatul de sodiu și extractul de vanilie. Se amestecă covrigi zdrobiți. Turnați rapid caramelul pe foaia de copt pregătită, întinzându-l cât mai subțire și uniform posibil.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(recomandat: Biscuiți Pillsbury Grands!)(recomandat: Biscuiți Pillsbury Grands!)
Mazăre Cu Cocă VioletMazăre Cu Cocă Violet
Ambalați Covrigi Grosi, Rupti în BucățiAmbalați Covrigi Grosi, Rupti în Bucăți
CarameleCaramele
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
4
Lăsați caramelul să se răcească ușor până începe să se întărească, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CarameleCaramele
5
Presărați caramelul uniform cu chipsuri de ciocolată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Linguriță Lapte 2%1/2 Linguriță Lapte 2%
CarameleCaramele
6
Lăsați-l să stea până când ciocolata s-a topit, aproximativ două minute. Folosind o spatulă, întindeți ciocolata uniform peste caramel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
CarameleCaramele
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
7
Presărați ciocolată cu fleur de sel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fleur De SelFleur De Sel
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
8
Transferați foaia de copt la frigider până când ciocolata s-a întărit, aproximativ 1 oră. Spargeți caramelul în cioburi mari. A se păstra într-un recipient etanș pe blat sau la frigider timp de până la trei săptămâni.
Ingrediente de care veți avea nevoie
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
CarameleCaramele
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
DificultateGreu
Gata În1 h
Porții3
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista