Caramele Baruri
Barele de cafea ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru desert. Această rețetă face 50 de porții cu 73 calorii, 1g de proteine, și 5g de grăsime fiecare. Pentru 9 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. 2 persoane au considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Mergeți la magazin și ridicați unt, ou, făină și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este adus la tine de Toțiretete. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 8%. Acest scor este improvizabil. Rețete similare includ Caramele Baruri, Bare De Caramel Cu Migdale, și Baruri Caramele De Vacanță.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 275 grade F(135 grade C). Ungeți 15 1/2 pe 10 1/2 inch tigaie cu jeleu.
Cerneti faina, dati deoparte. Într-un castron mediu, crema de zahăr și unt.
Adăugați vanilia și gălbenușul de ou; se amestecă bine. Se amestecă făina.
Întindeți aluatul uniform în jeleul pregătittigaie cu role.
Într-o ceașcă, bateți ușor albusul de ou; periați deasupra aluatului și presărați cu nuci.
Coaceți o oră și 10 minute sau până la aur. Tăiați imediat în 50 de bare și scoateți din tigaie pentru a se răci pe rafturile de sârmă. A se păstra într-un recipient bine acoperit timp de cel puțin 3 zile înainte de servire.