Caramele Baruri

Caramele Baruri
Barele de cafea ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru desert. Această rețetă face 50 de porții cu 73 calorii, 1g de proteine, și 5g de grăsime fiecare. Pentru 9 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. 2 persoane au considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Mergeți la magazin și ridicați unt, ou, făină și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este adus la tine de Toțiretete. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 8%. Acest scor este improvizabil. Rețete similare includ Caramele Baruri, Bare De Caramel Cu Migdale, și Baruri Caramele De Vacanță.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 275 grade F(135 grade C). Ungeți 15 1/2 pe 10 1/2 inch tigaie cu jeleu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
JeleuJeleu
RolaRola
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
TigaieTigaie
2
Cerneti faina, dati deoparte. Într-un castron mediu, crema de zahăr și unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
CremăCremă
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Adăugați vanilia și gălbenușul de ou; se amestecă bine. Se amestecă făina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
VanilieVanilie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
4
Întindeți aluatul uniform în jeleul pregătittigaie cu role.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boabe Suplimentare De Floarea-soareluiBoabe Suplimentare De Floarea-soarelui
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Într-o ceașcă, bateți ușor albusul de ou; periați deasupra aluatului și presărați cu nuci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albușuri De OuAlbușuri De Ou
AluatAluat
NuciNuci
6
Coaceți o oră și 10 minute sau până la aur. Tăiați imediat în 50 de bare și scoateți din tigaie pentru a se răci pe rafturile de sârmă. A se păstra într-un recipient bine acoperit timp de cel puțin 3 zile înainte de servire.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
TigaieTigaie

Echipamente

DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții50
Scor De Sănătate0
Revista