Această rețetă face 8 porții cu 739 calorii, 10g de proteine, și 36g de grăsime fiecare. Pentru $1.27 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați unt, zahăr granulat, nuci pecan și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Acesta va fi un hit la dvs Halloween eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 2 ore și 45 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 83%. Acest scor este spectaculos. Încercați Fantani de iaurt (fabricat într-o mașină de pâine), Batoane de fulgi de ovăz cu mere cu sos de caramel de scorțișoară {& o minunată baie de mere cu caramel!}, și Brioșe cu condimente de dovleac cu mere Caramel cu glazură de Caramel sărată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Combinați primele 3 ingrediente într-un castron al unui mixer electric de rezistență; lăsați să stea 5 minute. Se amestecă oul, următoarele 3 ingrediente și 1 1/2 căni de făină de pâine. Bateți la viteză medie, folosind atașamentul paletei, 1 minut sau până se omogenizează. Bateți treptat în făină integrală de grâu și suficientă făină de pâine rămasă pentru a face un aluat moale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină De Pâine
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Pachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf Mare De Sare Fină
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Întoarceți aluatul pe o suprafață bine făinată și frământați până când este neted și elastic (6 până la 8 minute), presărând suprafața cu făină de pâine, după cum este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină De Pâine
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
3
Așezați aluatul într-un castron mare ușor uns, întorcându-l spre unsoare. Acoperiți cu folie de plastic și lăsați să crească într-un loc cald (85), fără curenți, 45 până la 55 de minute sau până când se dublează în vrac.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în Optimi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
4
Între timp, pregătiți umplutura: topiți 1 lingură. unt într-o tigaie mare la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
5
Adăugați mere și următoarele 2 ingrediente, și saut 4 la 5 minute sau până când merele sunt clare-licitație. Se răcește complet (aproximativ 30 de minute).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
6
Puneți aluatul în jos; întoarceți-vă pe o suprafață ușor făinată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Punch
7
Rulați într-un dreptunghi de 20 x 12 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
8
Răspândiți restul de 8 linguri. unt înmuiat peste aluat. Se amestecă împreună 3/4 cană zahăr granulat și scorțișoară; se presară peste unt și se acoperă cu nuci pecan și amestec de mere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Bomboane Hershey's Kisses
înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentare
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
16 Napolitane Miniaturale Cu Vanilie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
9
Tăiați aluatul în benzi de 5 (12-x 4-inch); stivați benzi de aluat. Înlocuiți orice mere și nuci pecan care cad.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
16 Napolitane Miniaturale Cu Vanilie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
10
Tăiați stiva în dreptunghiuri de 6 (4-x 2-inch); tăiați fiecare dreptunghi în jumătate transversal pentru a forma pătrate de 12 (2-inch).
11
Așezați pătrate stivuite, tăiate cu părțile în sus, în Căni dintr-o tigaie de briose ușor unsă cu 12 căni. Acoperiți ușor cu folie de plastic; lăsați să crească într-un loc cald (85), fără curenți, 45 de minute până la 1 oră sau până când rulourile se ridică la aproximativ 3/4 inch deasupra marginii tigaiei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în Optimi
450 Ml Sirop De Ciocolată Hershey's
12
Preîncălziți cuptorul la 37
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
13
Coaceți 18 până la 20 de minute sau până se rumenesc. Se răcește în tigaie pe un suport de sârmă 5 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Bitul De Copt Portocaliu M&m
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
Creveți Sotați, Decojiți
14
Scoateți din tigaie într-o grătar.
Echipamente pe care le vei folosi
Bitul De Copt Portocaliu M&m
Creveți Sotați, Decojiți
15
Pregătiți glazura: aduceți 1/3 cană de unt și 1/3 cană de zahăr brun la fierbere într-un 1-qt. cratiță grea la foc mediu, amestecând continuu; se fierbe 1 minut, amestecând continuu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Umăr
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Dressing Japonez De Susan Preparat
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
16
Se ia de pe foc; stropiți deasupra rulourilor calde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale