Capirotada (budincă de pâine cu stafide, caise și brânză)
Această rețetă servește 8. O porție conține 249 calorii, 8g de proteine, și 14g de grăsime. Pentru 87 cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de nuci pecan, brânză Monterey jack, caise și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 26%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Capirotada (Budincă De Pâine Mexicană), Capirotada (Budincă De Pâine Mexicană), și Capirotada (Budincă De Pâine Mexicană).
Instrucțiuni
Reglați cuptorul în poziția centrală și preîncălziți cuptorul la 350 F. Într-o cratiță mică combinați apă clocotită, piloncillo, bețișoare de scorțișoară, cuișoare și nucșoară. Se amestecă până se dizolvă zahărul. Se fierbe amestecul, amestecând ocazional, până când siropul începe să se îngroașe ușor și se reduce la aproximativ 1 cană, aproximativ 10 până la 15 minute.
Se ia de pe foc și se îndepărtează bețișoarele de scorțișoară și cuișoarele întregi, apoi se amestecă extractul de vanilie.
Ungeți generos tigaia din fontă sau vasul de copt, puneți deoparte untul rămas.
Adăugați jumătate din pâine în tigaie, întinzând-o pentru a acoperi complet fundul tigaiei.
Stropiți jumătate de sirop peste pâine și amestecați pentru a acoperi complet bucățile.
Presărați jumătate din stafide, jumătate din caise și jumătate din brânză peste pâinea din tigaie.
Adăugați pâinea rămasă. Topiți untul rămas și turnați peste stratul superior de pâine, apoi stropiți cu siropul rămas și presărați cu stafidele rămase, caisele și brânza.
Adăugați nuci pecan, dacă doriți, apoi acoperiți tigaia cu capac (dacă folosiți un vas de copt, acoperiți cu folie) și coaceți timp de 20 de minute. Descoperiți și coaceți până când bucățile de sus sunt ușor crocante, încă 10 minute mai mult.