Capellini de homar cu sos de cremă de praz-tarhon

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Capellini de homar cu sos de cremă de praz-tarhon. O porție conține 665 calorii, 25g de proteine, și 32g de grăsime. Această rețetă pescatariană servește 6 și costă $5.09 pe portie. Un amestec de smântână grea, tarhon, suc de lămâie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma untul nesărat, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Ciocolata Cu Lapte De Migdale ca desert. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 60%. Acest scor este destul de bun. Încercați Semilune Umplute Cu Praz Acoperite Cu Sos De Cremă De Unt De Homar, Pui Cu Sos De Cremă De Tarhon, și Pui cu sos de cremă de tarhon pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o cratiță mare, topiți 3 linguri de unt.
Adăugați prazul și gătiți la foc moderat, amestecând ocazional, până se înmoaie, aproximativ 5 minute.
Adăugați vinul și tarhonul tocat și gătiți până când vinul se evaporă, 2 până la 3 minute.
Se adaugă smântâna și se condimentează cu sare și piper. Acoperiți parțial și gătiți la foc mic până când crema este ușor redusă, aproximativ 10 minute. Răsturnați amestecul într-un blender și piure până se omogenizează. Întoarceți sosul cremos de praz în cratiță și condimentați cu sare și piper. Acoperiți și păstrați cald.
Topiți 1 lingură de unt într-o tigaie mică.
Se adaugă sfecla mărunțită, se condimentează cu sare și piper și se gătește la foc moderat, amestecând continuu, până se înmoaie, aproximativ 8 minute. Se amestecă sucul de lămâie.
Într-o cratiță medie, topiți restul de 4 linguri de unt în apă la foc moderat, amestecând constant.
Adăugați carnea de homar și gătiți doar până se încălzește, 1 până la 2 minute. Păstrați cald.
Între timp, gătiți pastele într-o oală mare cu apă sărată clocotită până abia al dente.
Scurgeți, rezervând 1 cană de apă de gătit pentru paste. Întoarceți pastele în oală și adăugați sosul de praz, apa rezervată pentru paste și untul din homar; condimentează cu sare și piper și aruncă pentru a acoperi.
Transferați pastele în farfurii sau boluri puțin adânci și acoperiți cu carnea de homar.
Garnisiți cu sfecla și frunzele de tarhon și serviți imediat.