Calmar umplut la cuptor: Calamari Ripieni al Forno

Calmar umplut la cuptor: Calamari Ripieni al Forno
Nevoie de o pescatarian hor d ' oeuvre? Calmar umplut la cuptor: Calamari Ripieni Al Forno ar putea fi o rețetă uimitoare de încercat. Această rețetă face 12 porții cu 398 calorii, 15g de proteine, și 31g de grăsime fiecare. Pentru $1.44 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați firimituri de pâine condimentate, roșii conservate, romano și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 37%. Acest scor nu este atât de minunat. Încercați Calmar Umplut La Cuptor, Calmar din Portul Santa Lucia (Calamari alla Luciana), și Ardei Umpluți - - - Peperoni Ripieni pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se toarnă uleiul într-o cratiță de dimensiuni medii, se adaugă ceapa, un vârf de sare și piper și se sotează la foc mediu spre mediu-mare până când ceapa devine aurie și fragedă și se vede prin ea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
2
Adăugați nucile de pin, stafidele și măslinele (pentru un gust acidulat, adăugați caperele).
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Kg De Creveți Mari U-121 1/2 Kg De Creveți Mari U-12
1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)
1 Cană De Stafide Aurii, Măcinate Grosier1 Cană De Stafide Aurii, Măcinate Grosier
Aluat De Pâine De PorumbAluat De Pâine De Porumb
3
Se sotează încă aproximativ 3 minute).
4
Adăugați cutia de roșii (adăugați aproximativ 1/2 cutie de apă pentru a subția sosul pentru gătit) și gătiți la foc mediu aproximativ cel puțin 1 oră, amestecând ocazional. În cele din urmă, adăugați frunzele de busuioc pentru o aromă mai proaspătă și mai gustoasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate De Coajă, Date Pe Răzătoare2 Cepe Galbene Medii, Curățate De Coajă, Date Pe Răzătoare
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
5
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
6
Pentru a face umplutura: într-un castron mediu, bateți ouăle și adăugați treptat firimiturile de pâine, stafidele, nucile de pin, tentaculele și brânza.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După GustParmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
1 1/2 Kg De Creveți Mari U-121 1/2 Kg De Creveți Mari U-12
Procesează Brânză Americană, Tăiată FâșiiProcesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
7
Se amestecă până la o consistență moale. Umpleți calmarul ușor cu amestecul și asigurați deschiderea cu o frigăruie mică sau o scobitoare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Litri De Ulei De Arahide, Ulei De Semințe De Struguri Sau Alt Ulei Vegetal2 Până La 3 Litri De Ulei De Arahide, Ulei De Semințe De Struguri Sau Alt Ulei Vegetal
Echipamente pe care le vei folosi
Scobitori (pentru A ține șnițelele De Pui împreună)Scobitori (pentru A ține șnițelele De Pui împreună)
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii SubțiriBomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
8
Așezați un singur strat de calmar într-un vas mediu de copt (9 x 13 inci). Se acoperă cu sosul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
2 Până La 3 Litri De Ulei De Arahide, Ulei De Semințe De Struguri Sau Alt Ulei Vegetal2 Până La 3 Litri De Ulei De Arahide, Ulei De Semințe De Struguri Sau Alt Ulei Vegetal
Echipamente pe care le vei folosi
1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată
9
Presărați puțin romano ras, niște pesmet uscat condimentat, un vârf de sare și piper peste sos, apoi stropiți cu puțin ulei de măsline. Acoperiți tigaia cu folie de aluminiu și coaceți timp de aproximativ 45 de minute sau până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pesmet CondimentatPesmet Condimentat
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
și Piper Portocaliuși Piper Portocaliu
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Echipamente pe care le vei folosi
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 20 m.
Porții12
Scor De Sănătate10
Revista