Calamari Umpluți Cu Cârnați La Grătar
Calamari umplute cu cârnați la grătar ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă servește 8 și costă 43 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7g de proteine, 12g de grăsime, și un total de 173 calorii. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Dacă aveți la îndemână lapte, semințe de fenicul, pătrunjel cu frunze plate și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 45%. Acest scor este solid. Încercați Calamari Umpluți La Grătar, Calamari Umpluți, și Creveți și Calamari la grătar cu cărbune cu lămâi la grătar și roșii afumate-gust de măsline negre pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Înmuiați firimiturile de pâine în lapte într-un castron mare.
Prăjiți semințele de fenicul într-o tigaie mică uscată (nu antiaderentă) la foc mediu-mic, scuturând ocazional tigaia, până când este parfumată, 3 până la 4 minute. Se toacă semințele de fenicul și se adaugă la amestecul de pesmet împreună cu carne de porc, usturoi, boia de ardei, 1/2 linguriță sare și 1/4 linguriță piper. Se amestecă ușor cu mâinile până se omogenizează bine. Folosind o lingură mică, umpleți calmarul cu cârnați de fenicul, lăsând un spațiu de 1/2 inch în partea de sus (este posibil să mai rămână niște umpluturi). Sigilați blaturile folosind murături din lemn.
Pregătiți grătarul pentru gătit la căldură directă pe cărbune mediu-fierbinte( căldură medie pentru gaz); vezi procedura de grătar.
Înveliți calmarul și tentaculele umplute cu ulei și condimentați cu 1/2 linguriță de sare. Grătar cu ulei, apoi grătar calmar umplut, întorcându-se frecvent, până devine auriu în pete și un termometru cu citire instantanee introdus în centrul registrelor de umplere 150 până la 155 F, 13 până la 15 minute.
Transferați pe un platou. Tentaculele la grătar până se opac și se ondulează, aproximativ 1 minut, apoi se adaugă în platou.
Stropiți cu ulei și presărați pătrunjel.
Fontaleoni Vernaccia Disan Gimignano ' 07
•Dacă nu puteți obține calmar mic, folosiți-i pe cei mai mari și grătiți 15 până la 18 minute, apoi înjumătățiți pentru a servi.* Calmarul poate fi gătit într-o tigaie pentru grătar cu 2 arzătoare.* Calmarul poate fi umplut cu 8 ore înainte și răcit. Aduceți la temperatura camerei înainte de grătar.•Orice umplutură rămasă poate fi adăugată la sosul de paste.