Calamari Tortilla-Chip-Crusted Cu Sos De Chili-Iaurt

Calamari Tortilla-Chip-Crusted Cu Sos De Chili-Iaurt
Tortilla-Chip-Crusted Calamari cu sos de Chili-iaurt ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă servește 5. Pentru $ 3.09 pe portie, această rețetă acoperă 23% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și pescatarian are 399 calorii, 26g de proteine, și 20g de grăsime per portie. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 30 minute. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de chipsuri de tortilla, ulei de măsline, iaurt și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Acesta este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 57%. Acest scor este solid. Încercați Tortilla Chip Crusted pui cu sos de cremă Jalapeno, Prăjituri de somon sud-vestice cu crustă de porumb cu sos cremos de Chili cu lămâie, și Tortilla Cu Crustă De Ardei Iute La Cuptor pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați iaurtul cu usturoiul, pudra de chili, 1/4 linguriță de piper și sucul de lămâie; acoperiți și refrigerați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Oregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru Stropire1 Linguriță De Oregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru Stropire
Avocado Hass Ușor PiureAvocado Hass Ușor Piure
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
2 Conserve (425 G Fiecare) De Pere Feliate, Bine Scurse2 Conserve (425 G Fiecare) De Pere Feliate, Bine Scurse
2
Separați tentaculele calmarilor de corpurile lor (dacă acest lucru nu a fost făcut deja); feliați corpurile în inele de 1/2 inci și tăiați tentaculele în jumătate dacă sunt mari. Clătiți bine calmarul și scurgeți-l.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CalmarCalmar
3
Puneți chipsurile de tortilla într-un robot de bucătărie; pulsați de câteva ori, apoi lăsați procesorul de alimente să funcționeze până când chipsurile de tortilla sunt măcinate fin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Căni De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lămâie, Rupte în Bucăți Mici (aproximativ 6 Uncii)6 Căni De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lămâie, Rupte în Bucăți Mici (aproximativ 6 Uncii)
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
4
Transferați firimiturile pe o farfurie și combinați cu restul de 1/2 linguriță de piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
5
Puneți 2 linguri de ulei într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare. Când uleiul este fierbinte, dragați calmarul ușor în firimituri, atingând pentru a îndepărta excesul; adăugați în tigaie fără aglomerare. (Este posibil să trebuiască să lucrați în loturi, folosind uleiul rămas de 1 lingură.) Gătiți, întorcându-vă o dată, până când calmarul este ferm, ușor rumenit și opac în interior (tăiat într-o bucată pentru a verifica; aproximativ 3-4 minute pe lot).
Ingrediente de care veți avea nevoie
CalmarCalmar
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
6
Scurgeți pe prosoape de hârtie și serviți imediat cu sos de iaurt, pene de lămâie și verdeață.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pană De LămâiePană De Lămâie
VerziiVerzii
2 Conserve (425 G Fiecare) De Pere Feliate, Bine Scurse2 Conserve (425 G Fiecare) De Pere Feliate, Bine Scurse
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în SferturiTortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
DificultateNormal
Gata În30 m.
Porții5
Scor De Sănătate17
Revista