Cakespy: prajiturele pe un băț
Reteta Cakespy: prajiturele prajite pe un băț ar putea satisface pofta americană în aproximativ 45 minute. Această rețetă servește 12. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 22g de grăsime, și un total de 360 calorii. Pentru $1.64 pe portie, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați bicarbonat de sodiu, oțet, lapte și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Mulți oameni au făcut această rețetă, iar 2505 ar spune că a lovit locul. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 47%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Cakespy: Bomboane De Halloween Prăjite, Ravioli prăjiți pe un băț, și Batoane de bomboane prăjite pe un băț.
Instrucțiuni
Începeți prin decojirea ambalajelor de pe cupcakes și suliți fiecare cu un băț de gheață, astfel încât să fie încorporat în glazură, dar să nu pătrundă în vârf. Congelați-le cel puțin 2 ore sau chiar peste noapte-doriți să fie ca niște pietre mici.
Când cupcakes-urile dvs. se apropie de sfârșitul perioadei de răcire, este timpul să începeți încălzirea uleiului pentru prăjire. Am turnat aproximativ 6 căni de ulei vegetal într-o cratiță medie, astfel încât să aibă o adâncime de aproximativ 4-5 inci. Cantitatea exactă de ulei necesară va depinde de dimensiunea cratiței. Întoarceți focul la mediu-mare și introduceți un termometru pentru bomboane sau prăjire. Uleiul trebuie să ajungă la 375 F pe termometru, ceea ce va dura aproximativ 10-12 minute.
În timp ce uleiul se încălzește, pregătiți aluatul.
Așezați 1/2 cană de făină într-un castron puțin adânc și lăsați-o deoparte pentru moment.
Așezați 1 cană de făină într-un castron mic și amestecați praful de copt și sarea. Într-o ceașcă de amestecare, amestecați împreună laptele, oțetul și uleiul.
Bateți ingredientele umede în uscat până când sunt netede și fără cele mai multe bulgări. Aluatul ar trebui să fie mai gros decât un aluat de clătite-dacă pare prea lichid (de parcă s-ar putea picura când înmuiați cupcakes-urile în el), amestecați făina rămasă până când a atins consistența dorită.
Scoateți cupcakes-urile de pe bețișoare din congelator. Am constatat că cel mai bine este să prăjiți câte un cupcake pe rând, astfel încât să le puteți scoate din congelator câte un cuplu, astfel încât cupcakes-urile prăjite mai târziu să nu se încălzească prea mult în timp ce stați afară.
Mai întâi, dragați cupcake-ul în făină, acoperindu-l complet. Atingeți excesul și rotiți-l în amestecul de aluat umed până când este complet acoperit pe toate părțile (fundul poate fi gol; este în regulă).
Scufundați rapid cupcake-ul bătut în ulei, ținând bățul de la capăt (nu-l scăpați sau s-ar putea să obțineți stropi de ulei!). Veți scufunda fiecare cupcake doar pentru o perioadă foarte scurtă de timp, așa că urmăriți-l cu atenție.
Nu am purtat mănuși pentru această parte și nu m-am ars sau stropit, dar din moment ce uleiul este foarte fierbinte, ar putea fi o idee bună să purtați o mănușă de cuptor pentru a reduce probabilitatea de a vă stropi pe mâini.
Odată ce aluatul a atins o nuanță aurie plăcută, scoateți cupcake-ul din ulei și transferați-l pe o farfurie acoperită cu prosop de hârtie pentru a absorbi excesul de grăsime. Repetați procesul de batere și prăjire cu cupcakes-urile rămase, bătându-le pe rând direct înainte de a le scufunda în uleiul de prăjit. În timp ce prăjiți, asigurați-vă că monitorizați temperatura uleiului și reglați căldura în sus sau în jos în consecință, astfel încât să rămână la 375 de grade F. Dacă uleiul este prea rece, nu se va prăji suficient de repede, iar cupcakes-urile vor absorbi prea multă grăsime; dacă este prea cald, exteriorul se va întuneca înainte ca interiorul să fie complet încălzit, lăsându-vă o coajă delicioasă, dar o cupcake parțial dezghețată în interior.
Ai aluat suplimentar? Mi-a mai rămas puțin după ce mi-am prăjit toate cupcakes-urile, așa că l-am folosit pentru a prăji adânc câteva căni de unt de arahide. A fost delicios.
Vin recomandat: Cremă Sherry, Moscato Dasti, Port
Cupcakes - urile pot fi asociate cu cremă Sherry, Moscato d ' Asti și Port. O regulă obișnuită de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu sherry cremă, iar deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. Un vin pe care l-ați putea încerca este NV Johnson Estate Cream Sherry. Are 5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 19 dolari.
![NV Johnson Estate Cream Sherry]()
NV Johnson Estate Cream Sherry
Foarte aromat cu note de alune, vanilie și o notă de stejar urmată de stafide dulci și o notă de drojdie. Finisaj curat de durată. Bine acum, dar îi va răsplăti pe cei care îi permit să îmbătrânească"". O băutură pre-prandială preferată. Luați în considerare cu nuci înainte de cină ca aperitiv sau după cină cu desert, în special bomboane de ciocolată și deserturi pe bază de fructe. De asemenea, minunat în după-amiezile reci, servit cu biscotti pentru a se înmuia în ""stil Italian"". "