Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Cacciatore de pui cu aragaz lent. Pentru $2.61 pe portie, această rețetă acoperă 29% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 6 porții cu 718 calorii, 56G de proteine, și 47G de grăsime fiecare. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați usturoi, pui tăiat, frunze de busuioc și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma uleiul vegetal, puteți urma acest fel principal cu Tort De Cafea Cu Afine # SundaySupper ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore și 45 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 49%. Acest scor este solid. Încercați Cacciatore De Pui Cu Aragaz Lent, Cacciatore De Pui Cu Aragaz Lent, și Cacciatore De Pui Cu Aragaz Lent pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Înveliți puiul cu făină. În tigaie de 12 inci, încălziți uleiul la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întreg
Făină Pentru Toate Scopurile
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
2
Adăugați pui; gatiti 15-20 de minute sau pana se rumenesc pe toate partile; scurgere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întreg
3
Tăiați ardeiul gras și ceapa transversal în jumătate; tăiați fiecare jumătate în sferturi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Gras
Ceapă
4
În aragazul lent de 3 1/2 până la 6 litri, așezați jumătate din bucățile de pui.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bucăți De Pui
Echipamente pe care le vei folosi
Aragaz Lent
5
Se amestecă ardeiul gras, ceapa și ingredientele rămase, cu excepția brânzei; lingură jumătate de amestec peste pui.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Gras
Pui întreg
Brânză
Ceapă
6
Adăugați puiul rămas; acoperiți cu amestecul de legume rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Legume
Pui întreg
7
Capac; gatiti la foc mic 4-6 ore sau pana cand sucul de pui este limpede cand cea mai groasa bucata este taiata pana la os (170F pentru sani; 82° pentru coapse si picioare).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întreg
Suc
Os
8
Se servește cu brânză. Notă: Această rețetă a fost testată în aragazuri lente cu elemente de încălzire în partea laterală și inferioară a aragazului, nu în aragazuri care stau doar pe o bază încălzită. Pentru aragazele lente cu doar o bază încălzită, urmați instrucțiunile producătorilor pentru stratificarea ingredientelor și alegerea unei temperaturi.
Chianti, Trebbiano și Verdicchio sunt alegerile mele de top pentru Italiană. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Ai putea încerca Caposaldo Chianti. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 5 stele din 5 și un preț de aproximativ 13 dolari pe sticlă.