Cabernet-coaste scurte fierte cu mămăligă Gorgonzola și Gremolata cu plante mixte

Cabernet-coaste scurte fierte cu mămăligă Gorgonzola și Gremolata cu plante mixte
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați coaste scurte fierte de Cabernet cu Gorgonzola Polentan și Gremolatan cu plante mixte. Această rețetă servește 8. Pentru $7.56 pe portie, această rețetă acoperă 26% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 49G de proteine, 130g de grăsime, și un total de 1571 calorii. Un amestec de făină universală, ulei vegetal, mămăligă gorgonzola și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a utiliza până făină toate scop ai putea urma acest curs principal cu Scorțișoară zahăr soda pâine ca desert. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 60%. Acest scor este solid. Încercați Coaste Scurte Fierte Cu Vin Roșu Cu Gremolata Cu Lămâie, Coaste scurte Cabernet cu mămăligă parmezană, și Cabernet-Coaste Scurte De Vită Fierte pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Cu diferitele sale elemente, acest fel de mâncare se pretează bine gătitului în echipă. Condimentarea cărnii înainte, prepararea gremolatei, rumenirea coastelor și deglazarea tigaiei sunt pași separați care permit tuturor să se întoarcă. Dar dacă preferați să lucrați înainte, coastele scurte vor avea un gust la fel de bun o zi mai târziu. Oricum ar fi, ești de aur.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaste Scurte De VităCoaste Scurte De Vită
CondimenteCondimente
CarneCarne
CoasteCoaste
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Aranjați coastele într-un singur strat în vasul de copt din sticlă de 15x10x2 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CoasteCoaste
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt Din SticlăTava De Copt Din Sticlă
3
Se amestecă rozmarinul, cimbru, sare și piper într-un castron mic; se presară peste coaste. Acoperiți și refrigerați peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RozmarinRozmarin
PiperPiper
CimbruCimbru
CoasteCoaste
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
4
Lăsați să stea la temperatura camerei cu 1 oră înainte de a continua.
5
Preîncălziți cuptorul la 375 F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
6
Încălziți 2 linguri de ulei într-o oală mare, rezistentă la cuptor, la foc mediu-mare. Lucrând în loturi, adăugați coaste în oală și gătiți până se rumenesc pe toate părțile, aproximativ 8 minute pe lot, adăugând mai mult ulei în oală cu linguri, după cum este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CoasteCoaste
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
7
Transferați coastele într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CoasteCoaste
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
8
Se toarnă picăturile din oală; aruncați.
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
9
Adăugați vin în oală și aduceți la foc mic, răzuind orice bucăți rumenite. Întoarceți coastele și orice sucuri acumulate în oală; aduceți la fierbere. Acoperiți; transferați la cuptor și fierbeți până când carnea este foarte fragedă și aproape că cade de pe oase, aproximativ 2 ore. Faceți înainte: se poate face cu 1 zi înainte. Se răcește descoperit până la rece, apoi se acoperă și se menține răcit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CarneCarne
CoasteCoaste
VinVin
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
10
Aduceți la foc mic înainte de a continua. Folosind lingura cu fante, transferați coastele într-un castron mare; acoperiți bine pentru a vă încălzi. Îndepărtați orice grăsime din partea superioară a lichidului de fierbere. Se fierbe lichidul până se reduce la 2 căni generoase, aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CoasteCoaste
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura Cu FanteLingura Cu Fante
BolBol
11
Se amestecă 2 linguri de unt și 2 linguri de făină cu furculița într-un castron mic până se omogenizează bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
12
Bateți amestecul de unt în lichid de fierbere redus.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
13
Bateți la foc mediu-mare până când sosul se îngroașă foarte ușor, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SosSos
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
14
Împărțiți Mămăliga Gorgonzola între farfurii. Se acoperă cu coaste și sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GorgonzolaGorgonzola
MamaligaMamaliga
SosSos
CoasteCoaste
15
Se presară cu
16
Gremolata cu ierburi mixte și serviți.

Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir

Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru coaste scurte de vită. Carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, tăieturile mai slabe de carne de vită se potrivesc bine cu roșii ușoare sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce tăieturile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Vinul de rezervă al câștigătorului Medaliei de aur Albertina, Merlot Lorilai, cu un rating de 5 stele din 5, pare un meci bun. Costă aproximativ 25 de dolari pe sticlă.
Medalia de aur Albertina Merlot Lorilai ' s Reserve Wine
Medalia de aur Albertina Merlot Lorilai ' s Reserve Wine
Fructe-arome înainte, cu taninuri moi suple și un finisaj lung.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate18
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista