Caș De Căpșuni

Strawberry caș ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 42 calorii, 1g de proteine, și 2G de grăsime per portie. Această rețetă servește 30. Pentru 25 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Mamei. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 8 ore și 30 de minute. Mergeți la magazin și ridicați zahăr, ouă, gălbenușuri de ou și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Acesta este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 9%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Căpșuni kiwi Daiquiri Cupcakes cu kiwi caș, Strawberry Rom glazura, și Strawberry Rum Shooter garnitura, Caș De Căpșuni, și Caș De Căpșuni pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Procesați căpșunile într-un blender sau robot de bucătărie până la neted, oprindu-vă să răzuiți părțile după cum este necesar. Apăsați căpșunile printr-o strecurătoare mare cu plasă de sârmă într-un bol mediu, folosind spatele unei linguri pentru a stoarce sucul; aruncați pulpa și semințele.
Combinați zahărul și amidonul de porumb într-un 3-qt. cratiță; se amestecă treptat în piure de căpșuni și suc proaspăt de lămâie.
Bateți 3 ouă mari și 2 gălbenușuri de ou. Aduceți amestecul la fierbere la foc mediu, amestecând constant și gătiți, amestecând constant, 1 minut.
Scoateți din căldură și amestecați untul.
Așezați folia de plastic direct pe cașul cald (pentru a preveni formarea unui film); răciți 8 ore.
Se servește cu biscuiți fierbinți, brioșe cu căpșuni-limonadă sau se folosește ca umplutură pentru coji de tartă.