Cârnați Greci: Sheftalia

Cârnați Greci: Sheftalia
Rețeta cârnați greci: Sheftalia ar putea satisface pofta mediteraneană în aproximativ 2 ore. Pentru $3.41 pe portie, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 26g de proteine, 108g de grăsime, și un total de 1084 calorii. Această rețetă servește 3. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Funcționează bine ca fel principal. Mergeți la magazin și ridicați sare și piper, grăsime caul, ceapă și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Este adus la tine de Allrecipes. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular bun de 66%. Încercați Sheftalia (cârnați ciprioți de miel și porc), "Cârnați" de pui cu Charoset grecesc, și Salată grecească cu spanac și cârnați de pui Feta pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mediu, amestecați carnea de porc măcinată, ceapa, pătrunjelul, sarea și piperul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
Carne De Porc MăcinatăCarne De Porc Măcinată
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Umpleți un castron cu apă caldă și adăugați oțetul. Scufundați grăsimea caul în apă și păstrați-o scufundată timp de 1 minut pentru a se spăla. Clătiți în apă rece. Deschideți cu grijă grăsimea caul pe o suprafață de lucru curată și tăiați-o în pătrate de 4 inci (10 cm).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Așezați o mână mică comprimată de cârnați lângă marginea unui pătrat. Îndoiți părțile laterale și rulați ferm. Repetați cu carnea și grăsimea rămase până când aveți aproximativ 10 cârnați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Zarella Parțial Degresată MărunțităBrânza Zarella Parțial Degresată Mărunțită
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
4
Pregătiți un grătar de cărbune pentru căldură mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
5
Așezați cârnații pe frigarui.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Zarella Parțial Degresată MărunțităBrânza Zarella Parțial Degresată Mărunțită
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii SubțiriBomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
6
Grătiți cârnații timp de 20 de minute, rotind frecvent până când exteriorul este crocant și întunecat, iar interiorul nu mai este roz.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Zarella Parțial Degresată MărunțităBrânza Zarella Parțial Degresată Mărunțită
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
DificultateExpert
Gata În2 hrs
Porții3
Scor De Sănătate26
Revista