Cârnați Glamorgan
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați cârnații Glamorgan. O porție conține 277 calorii, 10g de proteine, și 9g de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru 51 cenți pe porție, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 54 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați ouă, unt, brânză caerphilly și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 54%. Acest scor este solid. Încercați Praz Glamorgan și cârnați de brânză, Cârnați Vegetarieni Welsh Glamorgan, și Rulouri de cârnați cu brânză Glamorgan pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Topiți untul într-o tigaie mare la foc mediu.
Adăugați frunzele de praz și cimbru și gătiți, amestecând, până când ceapa este moale și abia începe să se rumenească, aproximativ 5 minute.
Se ia de pe foc și se lasă deoparte.
Într-un castron mare combinați brânza, 1 cană pesmet, 1 ou, lapte, muștar și amestec rezervat de praz. Se condimentează cu sare și piper.
Se amestecă cu mâinile până când toate ingredientele sunt umede și puteți forma cu ușurință o formă de cârnați cu amestecul. Împărțiți amestecul în 8 bucăți și formați fiecare bucată în formă de cârnați.
Așezați pesmetul rămas, făina și oul bătut rămas în farfurii separate. Pâine fiecare cârnați acoperindu-l în făină, apoi ou, apoi pesmet.
Într-o tigaie sau o cratiță cu fețe înalte, încălziți 1 inch de ulei la foc mediu-mare până la sclipire. Gatiti carnatii pana se rumenesc pe toate partile, aproximativ 3 minute in total.
Transferați într-un loc căptușit cu un prosop de hârtie și condimentați cu sare.