Cârnați de pui Rigatoni într-un sos picant de vodcă

Cârnați de pui Rigatoni într-un sos picant de vodcă
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați cârnați de pui Rigatoni într-un sos picant de vodcă. Această rețetă face 4 porții cu 1136 calorii, 46G de proteine, și 53G de grăsime fiecare. Pentru $ 3.71 pe portie, această rețetă acoperă 36% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 3 persoane au fost impresionate de această rețetă. Dacă aveți la îndemână sare și piper, vodcă, ulei de măsline și alte câteva ingrediente, o puteți face. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular bun de 71%. Încercați Rigatoni cu sos picant de roșii-vodcă, Rigatoni cu cârnați picant-sos de roșii și Rucola, și Rigatoni de cârnați italieni cu sos picant de smântână pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Aduceți o oală mare cu apă la fiert pentru paste. Într-o tigaie mare la foc mediu se topește untul cu ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
2
Adăugați cârnați de pui și maro, 3 până la 4 minute, rupând bucăți mari cu o lingură de lemn.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cârnați De PuiCârnați De Pui
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană De Nuci, Măcinate Grosier1 Cană De Nuci, Măcinate Grosier
3
Se adaugă ceapa, jalapenos și usturoiul și se sotează până se înmoaie, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingură De Jalapeño, Feliat Subțire1 Lingură De Jalapeño, Feliat Subțire
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
4
Adăugați piper verde, boia de ardei, condimente italiene, sare și piper, după gust și gătiți încă 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingurita Branza Romano Maruntita1 Lingurita Branza Romano Maruntita
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
3/4 Cană De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțită3/4 Cană De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțită
Lichid-uncii De Apă ProaspătăLichid-uncii De Apă Proaspătă
5
Sare generos apa de paste și adaugă rigatoni. Gatiti pana la al dente, aproximativ 12 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
1 Ardei Gras Galben, Cubulete Mici1 Ardei Gras Galben, Cubulete Mici
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
6
Între timp, adăugați roșiile în sos și aduceți la foc mic, timp de aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
7
Adăugați vodcă și smântână și gătiți încă câteva minute. Aruncați brânza și pătrunjelul tocat. Pentru a servi, scurgeți bine pastele și adăugați la sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Bețișoare De Gustări Din Carne Cu Aromă De PepperoniBețișoare De Gustări Din Carne Cu Aromă De Pepperoni
8
Se amestecă până când pastele sunt bine acoperite. Condimentează cu sare și piper, după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții4
Scor De Sănătate23
Tipuri De Feluri De MâncareSos
Revista