Cârnați de pui italieni dulci la grătar cu sos de cremă de roșii peste Linguine

Gratar dulce cârnați de pui Italian cu sos de crema de rosii peste Linguine ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 597 calorii, 28G de proteine, și 24g de grăsime fiecare. Pentru $ 2.55 pe portie, această rețetă acoperă 16% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 62 de mâncăruri și bucătari. Un amestec de ulei de măsline, ceapă, vin și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a folosi crema ușoară, puteți urma acest curs principal cu Scones Cremă ca desert. Este o destul de ieftin rețetă pentru fanii mâncării mediteraneene. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 42 minute. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 64%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare sunt Cârnați italieni dulci și Tortellini într-un sos de vin de roșii-Marsala, Linguine în sos de roșii cu cârnați de pui, roșii Blistered, Kale și perle de Mozzarella, și Linguine cu cârnați italieni de pui, roșii și supă de Kale.
Instrucțiuni
Pregătiți grătarul pentru gătit direct și preîncălziți grătarul la intervalul de temperatură mediu.
Grătar cârnați link-uri la foc direct, de cotitură în fiecare minut.
Scoateți din grătar. Se răcește ușor.
Tăiați cârnații în cercuri de 1/4 inci.
Între timp, la foc mediu-mare, încălziți uleiul într-o tigaie grea mare.
Se adaugă ceapa și se sotează aproximativ 2 minute, amestecând ocazional.
Adăugați usturoiul și gătiți, doar până la parfum, aproximativ 30 de secunde. Reduceți focul la minim și adăugați vin, roșii, cârnați, oregano și 1/4 linguriță fiecare sare și piper. Gatiti aproximativ 3 minute.
Adăugați smântână și gătiți timp de un minut.
Între timp, gătiți linguina în apă sărată clocotită conform instrucțiunilor pachetului. Gatiti pana la al dente.
Scurgere. Porționați linguina gătită pe 4 farfurii calde sau boluri de paste. Spoon cârnați / sos peste paste.
Presărați fiecare cu parmezan și garnisiți cu oregano proaspăt.
Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Chianti, Trebbiano și Verdicchio sunt alegerile mele de top pentru Italiană. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se împerechează bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Ai putea încerca Ricasoli Castello di Brolio Chianti Classico. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,3 din 5 stele și un preț de aproximativ 20 de dolari pe sticlă.
![Ricasoli Castello di Brolio Chianti Classico]()
Ricasoli Castello di Brolio Chianti Classico
Culoare rubinie închisă, cu multă aromă de ciocolată, fructe de pădure și vanilie, aceasta este corpolentă și catifelată, cu multe fructe și un finisaj lung, suculent. O frumusețe dintr-o epocă grozavă.