Cârnați de pui italieni dulci și supă de Tortellini

Cârnații dulci de pui italieni și supa de Tortellini ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul principal. O porție conține 253 calorii, 13g de proteine, și 12g de grăsime. Pentru $1.63 pe portie, această rețetă acoperă 9% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 12. 188 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. Dacă aveți ulei de măsline extravirgin, roșii, al fresco tot cârnați naturali de pui și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 43%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Supă italiană de cârnați cu Tortellini, Supă italiană de Tortellini cu cârnați, și Supă Italiană De Tortellini Cu Cârnați.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul olandez cu 1/2 linguriță de ulei pentru a acoperi și sotati cârnații de pui până se rumenesc și căldura internă este de 165 de grade.
Scoateți din tigaie și feliați în bucăți mici și dați deoparte.
Între timp, tocați fin căței de usturoi.
Încălziți uleiul rămas în tigaie, adăugați usturoiul și sotati timp de 30 de secunde, amestecați vinul și bulionul și dați la fiert. Gatiti aproximativ 2 minute apoi adaugati tortellini. Gatiti inca 5 minute si apoi amestecati spanacul si Rosia. Gatiti pana cand spanacul se ofileste, 2 minute.
Întoarceți bucățile de cârnați sotate în supă, gătiți încă 5 minute adăugați untul și serviți când untul este topit.