Cârnați clătite-pe-bastoane

Cârnați clătite-pe-bastoane
Cârnați clatite-pe-bastoane ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care il cautati. Această rețetă servește 18. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7g de proteine, 8g de grăsime, și un total de 161 calorii. Pentru 51 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 6 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați link-uri de cârnați pentru micul dejun, ulei de canolan, amestec de clătite și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuit dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 33%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Rețete similare includ Clătite Cu Cârnați, Clătite De Afine Cu Cârnați, și Clătite Cu Cârnați De Mere.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Echipament Special: betisoare
Echipamente pe care le vei folosi
BetisoareleBetisoarele
3
Gatiti link-urile de cârnați pentru micul dejun într-o tigaie din fontă, întorcându-se ocazional până când ați terminat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cârnați De Mic DejunCârnați De Mic Dejun
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Într-un castron mare, combinați amestecul de clătite, făină de porumb și scorțișoară. Se amestecă pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amestec De ClătiteAmestec De Clătite
ScorțișoarăScorțișoară
Făină De PorumbFăină De Porumb
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
5
Adăugați ouăle, vanilia și apa, adăugând mai multă apă după cum este necesar pentru ca aluatul să devină ușor gros (dar nu prea gloopy.) Începeți prin adăugarea a 1 cană, apoi mergeți până la 3 căni sau mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VanilieVanilie
ApăApă
OuăOuă
6
Încălziți puțin ulei de canola într-o oală mare la foc mediu-mare la aproximativ 350 de grade F. Aruncați un pic de aluat pentru a vedea dacă este gata; aluatul ar trebui să înceapă imediat să sfârâie, dar nu ar trebui să se rumenească/ardă imediat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De CanolaUlei De Canola
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
7
Introduceți bețișoarele în cârnații de mic dejun gătite, astfel încât să fie două treimi din drum. Scufundați cârnații în aluat și lăsați orice exces să se scurgă câteva secunde. Aruncați cu grijă în ulei (băț și toate) și folosiți clești sau o lingură pentru a vă asigura că nu atinge fundul tigaiei și lipiți. Rotiți-l aici și acolo pentru a asigura o rumenire uniformă și scoateți-l din ulei atunci când exteriorul este maro auriu profund, 2 până la 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CârnațiCârnați
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
BetisoareleBetisoarele
CleșteClește
TigaieTigaie
8
Se servește cu sirop cald de clătite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sirop De MasăSirop De Masă
DificultateGreu
Gata În30 m.
Porții18
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista