Lasagna Butternut-Kale ar putea fi doar Marea Mediterană rețeta pe care o căutați. O porție conține 502 calorii, 22g de proteine, și 20g de grăsime. Pentru $1.94 pe portie, veți obține un curs principal care servește 4. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 55 minute. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână brânză gruyincrucrore, brânză parmigiano-reggiano, lapte și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma laptele cu conținut scăzut de grăsimi, puteți urma acest fel principal cu Milkshake Brownie Cu Caramel Sărat ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 76%. Acest scor este solid. Încercați Suc De Fructe Butternut & Kale Lasagna, Lasagna De Dovlecei Cu Varză Și Nucă, și Butternut Squash Kale Lasagna # SundaySupper pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 45
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Combinați 1/4 cană de apă și dovlecei într-un vas de copt pătrat de 8 inci sau ceramică. Acoperiți bine cu folie de plastic; străpungeți folia de plastic de 2 până la 3 ori. Cuptor cu microunde la 5 minute sau până se înmoaie; scurgere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Fructe
Apă
Folie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De Plastic
Tava De Copt
Cuptor Cu Microunde
3
Combinați dovleceii și varza într-un castron mare. Ștergeți vasul uscat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Fructe
Kale
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
4
Încălziți o cratiță medie la foc mediu.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
5
Adăugați ulei în tigaie; rotiți pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
6
Adăugați usturoi; gatiti 2 minute sau pana cand usturoiul incepe sa se rumeneasca, amestecand ocazional. Cântăriți sau lingurați ușor făina într-o cană de măsurare uscată; nivelați cu un cuțit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi
Făină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Cupa De Măsurare
Cuțit
7
Combinați făina și 1/2 cană de lapte într-un castron mic, amestecând cu un tel până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate Scopurile
Lapte
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Bol
8
Adăugați amestecul de lapte și restul de 2 1/4 căni de lapte în tigaie; creșteți căldura la mediu-mare. Se aduce la fierbere; gatiti 1 minut sau pana se ingroasa, amestecand frecvent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lapte
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
9
Se ia de pe foc. Se amestecă 1 uncie Gruyre, brânză Parmigiano-Reggiano, sare și piper; se amestecă până se topește brânza.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano Reggiano
Brânză
Piper
Sare
10
Acoperiți vasul de copt cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt
11
Întindeți 1/3 cană amestec de lapte în fundul vasului. Aranjați 2 tăiței peste amestecul de lapte; se acoperă cu jumătate de amestec de dovlecei și 2/3 cană de amestec de lapte. Repetați straturile o dată, terminând cu tăiței rămași și amestecul de lapte rămas. Acoperiți cu folie; coaceți la 450 timp de 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Paste
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Suc De Fructe
Lapte
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
Folie De Aluminiu
12
Îndepărtați folia; presărați Gruyre și nuci pecan rămase deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nuci Pecan
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De Aluminiu
13
Coaceți, neacoperit, la 450 timp de 10 minute sau până când se rumenesc ușor și sosul este bulbuc.