Busuioc Proaspăt Julep
Îți urmărești silueta? Această rețetă vegană are 125 calorii, 0g de proteine, și 0g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 1. Pentru $1.25 pe portie, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați busuioc sirop simplu, bourbon, gheață și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 8%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Busuioc Afine Julep, Minty Fresh Cocktail-Crafting: Amaro Julep, și Sfaturi pentru cultivarea busuiocului proaspăt {: mușcături de busuioc de castraveți} pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați frunzele de busuioc și siropul simplu de busuioc într - o ceașcă de julep sau într-un 8 până la 10 oz. sticlă. Apăsați ușor frunzele pe părțile laterale ale Cupei cu spatele unei linguri pentru a elibera aroma. Împachetați Cupa strâns cu gheață zdrobită; se toarnă bourbon peste gheață. Introduceți paie și așezați crenguța de busuioc direct lângă paie.
Se presară cu zahăr pudră, dacă se dorește.
Notă: numai în scopuri de testare, am folosit Woodford Reserve Distiller ' s Select Bourbon.
Julep de mentă proaspătă: pregătiți rețeta conform instrucțiunilor, înlocuind frunzele de mentă cu frunzele de busuioc, siropul simplu de mentă cu siropul simplu de busuioc și 1 crenguță mică de mentă proaspătă pentru crenguța de busuioc.