Burritos Pentru Micul Dejun Înainte

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Burritos Pentru micul dejun. Această rețetă servește 8 și costă 1,31 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 22g de proteine, 30g de grăsime, și un total de 456 calorii. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână cârnați de porc în vrac, smântână, brânză cheddar și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma ouăle, puteți urma acest fel principal cu Tortul de roșii cu ciocolată al lui Rose Levy Beranbaum cu Ganache misterios ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 8 ore și 40 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 39%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Încercați Burritos Pentru Micul Dejun Înainte, Burritos Pentru Micul Dejun Înainte, și Burritos Pentru Micul Dejun Înainte pentru rețete similare.
Instrucțiuni
În tigaie de 10 inci, gătiți cârnați de porc la foc mediu-mare până când nu mai sunt roz; scurgere. Se amestecă ceapa verde.
Scoateți din tigaie; pune deoparte.
Într-un castron mare, bateți ouăle până se omogenizează bine. Ștergeți tigaia cu prosoape de hârtie. În aceeași tigaie, topiți untul.
Adăugați ouă; gatiti, amestecand frecvent, pana se amesteca si se pune.
Adăugați cârnați și ceapă; se amestecă ușor.
Încălziți tortilele conform instrucțiunilor de pe pachet. Lingurați cârnații uniform pe fiecare tortilla.
Presărați fiecare cu 2 linguri de brânză. Îndoiți părțile laterale ale fiecărei tortilla; rulați pentru a face burritos.
Așezați în recipientul congelatorului cu hârtie cerată între straturi. Congelați 8 ore sau peste noapte.
Cu o noapte înainte de utilizare, puneți burritos în frigider pentru a se dezgheța. A doua zi dimineață, încălziți cuptorul la 350 F. Înfășurați fiecare burrito în folie; așezați pe foaia de fursecuri.
Coaceți 10 până la 15 minute sau până când este fierbinte.
Se servește cu salsa și smântână.
Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant
Mexican în meniu? Încercați să împerecheați cu Pinot Noir, Riesling și Sparkling rossimbrox. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Un vin pe care l-ai putea încerca este Dragonette beciurile Sta. Rita Hills Pinot Noir. Are 4,8 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 45 de dolari.
![Dragonette Beciuri Sta. Rita Hills Pinot Noir]()
Dragonette Beciuri Sta. Rita Hills Pinot Noir
2016 a fost un alt într-un șir de recolte teribil în Santa Barbara. Am avut un alt budbreak timpuriu și (spre deosebire de 2015) vreme perfectă în timpul setului, permițând o cultură puternică și echilibrată. Mai, iunie și iulie au fost destul de calde, iar coacerea a fost destul de rapidă; cu toate acestea, un August neobișnuit de răcoros a încetinit considerabil vița de vie. Pentru vinificator a fost aproape ideal, deoarece strugurii au reușit să finalizeze coacerea încet, fără vârfuri de căldură, iar strugurii au menținut o aciditate excelentă. Într-o serie de dimineți răcoroase, am ales fiecare bloc la maturitate și echilibru aproape perfect. Vinurile par să aibă un caracter fructifer deosebit, aciditate proaspătă și structură tanică și adâncime solidă.