Burgeri zdrobiți cu Cheddar și ceapă
Reteta cheddar-and-ceapa spart burgeri ar putea satisface pofta ta American în aproximativ 30 minute. Pentru 26 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 107 calorii, 6g de proteine, și 6g de grăsime. Această rețetă servește 30. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați brânză Cheddar ascuțită, mandrină de vită măcinată, chifle de cartofi și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 18%. Acest scor este destul de rău. Încercați Burgeri de ceapă și Cheddar, Burgeri Cheddar cu gem de ceapă roșie, și Bacon Cheddar Franceză Ceapa Burgeri pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți o plită din fontă până când este foarte fierbinte.
Puneți feliile de murături pe chiflele de jos.
Fără a suprasolicita carnea, formați-o lejer în 4 bile și așezați-le pe plită. Gatiti chiftelele la foc moderat timp de 30 de secunde. Folosind o spatulă mare robustă, aplatizați fiecare bilă într-o chiflă rotundă de 5 inci. Condimentați chiftelele cu sare și piper și gătiți timp de 2 minute, până când sunt bine arse. Apăsați o mână de ceapă feliată pe fiecare tort. Folosind spatula, întoarceți cu atenție fiecare burger, astfel încât ceapa să fie pe fund. Se acoperă cu brânza și se gătește 2 minute. Acoperiți cu o tigaie și gătiți doar până când brânza este topită, încă 1 minut.
Transferați burgerii cu ceapa în chifle și presărați cu praf umami. Se acoperă cu chiflele și se servește.