Burger la gratar cu carne de porc

Burger la gratar cu carne de porc
Burger la grătar cu carne de porc necesită aproximativ 25 de minute de la început până la sfârșit. O porție conține 1380 de calorii, 112 g de proteine și 84 g de grăsimi. Pentru 5,02 USD per porție, obțineți un fel principal care servește 4. Dacă aveți sare, sare și piper cușer, piper și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Vă este adus de Foodnetwork. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 81%. Acest scor este excelent. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Burgerul de porc BBQ, Burgerul BBQ și Mușcăturile de burger BBQ.

Instrucțiuni

1
Pentru burgeri: Într-un castron, amestecați carnea de vită cu 1 linguriță de sare și 1/2 linguriță de piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(recomandat: Catalina)(recomandat: Catalina)
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
2
Scoateți o porție mică, aproximativ 1 uncie, și gătiți pentru a verifica nivelul de condiment.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru O Consistență Fină și TartinabilăPentru O Consistență Fină și Tartinabilă
3
Adăugați sare și piper, dacă este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
4
Folosind aproximativ 8 uncii pentru fiecare burger, formați carnea în chifteline de dimensiuni egale și aplatizați ușor (nu amestecați prea mult în timpul procesului).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
5
Se încălzește o tigaie sau o tigaie la foc mediu-mare până se încinge, 2 până la 3 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
6
Adăugați uleiul și chiftelele și reduceți focul la mediu. Gătiți pe prima parte până se rumenește, 3 minute, apoi întoarceți și repetați procesul până la nivelul dorit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Subţire-Subţire-
7
Scoateți și lăsați să se odihnească.
8
Pentru carnea de porc: Într-o cratiță, încălziți sosul grătar la foc mediu-mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Slănină Dublu Afumată, Tăiată Cubulețe MiciSlănină Dublu Afumată, Tăiată Cubulețe Mici
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
9
Se adauga carnea de porc trasa si se amesteca cu sosul pana se incalzeste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Porc TrasăCarne De Porc Trasă
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
10
Pentru chifle: Într-o tigaie plată, încălziți chiflele la foc mediu timp de 2 minute. Ungeți cu unt porțiunea interioară a chiflelor și gătiți până se prăjesc frumos, 1 până la 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
11
Pentru a construi burgerii, puneți chiftelele pe chiflele de jos. Acoperiți cu sosul de porc și blaturi de chiflă și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
12
Preîncălziți cuptorul la 325 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
13
Presărați fundul Boston cu condimentul cajun, sare și piper și puneți într-o tigaie adâncă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Boston FundulBoston Fundul
1/2 Conserve (3 Oz) Pastă De Tomate1/2 Conserve (3 Oz) Pastă De Tomate
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
14
Adăugați legumele tăiate cubulețe și foile de dafin, apoi acoperiți cu supă de pui. Înfășurați cu folie de plastic și acoperiți bine cu folie. Se prăjește până se înmoaie, 2 până la 2 1/2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(ficatul și Gâtul îndepărtate)(ficatul și Gâtul îndepărtate)
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzităTortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
15
Scoateți carnea de porc din bulion și lăsați să se răcească. Se toarnă cu două furculițe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ

Vin recomandat: Merlot, Malbec, Zinfandel

Merlot, Malbec și Zinfandel sunt alegerile mele de top pentru Burger. Merlot va fi perfect adecvat pentru un burger clasic cu topping-uri standard. Toppingurile mai îndrăznețe necesită vinuri mai îndrăznețe, cum ar fi un malbec sau un zinfandel piper. Ai putea încerca Berlucchi Franciacorta '61 Extra Brut. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,3 din 5 stele și un preț de aproximativ 34 de dolari pe sticlă.
Berlucchi Franciacorta '61 Extra Brut
Berlucchi Franciacorta '61 Extra Brut
Extra Brut '61 este un omagiu adus nașterii Franciacorta în 1961 - anul în care Berlucchi a produs primul vin spumant din această metodă clasică. Acest sclipitor distractiv și plin de viață oferă fructe citrice și un finisaj crocant și curat.Amestec: 85% Chardonnay, 15% Pinot Nero*Eticheta pentru Franciacorta '61 Extra Brut este în proces de schimbare. Este posibil să primiți oricare dintre aceste două etichete prezentate mai sus. Etichete specifice nu pot fi solicitate.
DificultateGreu
Gata În25 m.
Porții4
Scor De Sănătate58
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista