Bunuelos de Chorizo
Bunuelos de Chorizo este un fără lactate hor d ' oeuvre. Această rețetă servește 20 și costă 20 de cenți pe porție. O porție conține 191 calorii, 3G de proteine, și 18g de grăsime. Această rețetă este plăcută de 3 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână ulei de măsline, ulei vegetal, scallions și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 13%. Acest scor este destul de rău. Încercați Bu (Blinele Mexicane), Bunuelos colombianos: prăjituri de brânză columbiană, și Bu de Rodilla (biscuiți Mexicani de Crăciun) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Sautați chorizo-ul în uleiul de măsline până când renunță la o parte din uleiul său, dar nu arde sau devine prea crocant, aproximativ 30 de secunde la foc mic până la mediu. Puneți o ceașcă de apă într-o cratiță. Odată ce tigaia cu chorizo s-a răcit la temperatura camerei, strecurați uleiul direct în apă. Puneți deoparte chorizo-ul redat.
Adăugați un vârf generos de sare în apă și dați la fiert.
Odată ce apa fierbe, adăugați făina dintr-o dată și reduceți focul imediat la minim, amestecând continuu cu o lingură de lemn pentru a crea un aluat. Așa cum simțiți că aluatul începe să se lipească de fundul tigaiei, transferați-l într-un mixer cu suport cu atașare cu palete în poziție.
Se amestecă la viteză mică și se adaugă ouă, pe rând, așteptând până când fiecare este complet încorporat. Acest lucru ar trebui să formeze un aluat frumos, neted, ușor curgător. Îndoiți în chorizo și scallion. Îndoiți în piment d ' Espelette, după gust.
Încălziți o oală adâncă de ulei vegetal neutilizat la 385 F. Fry bile de aluat de dimensiuni de linguriță până la aur foarte ușor și fierte, aproximativ 2 până la 3 minute.
Scoateți aluatul prăjit pe un prosop de hârtie sau o cârpă și serviți cald. Acestea ar trebui să se desprindă foarte ușor, iar centrele ar trebui să fie ușoare și aerisite. Se condimentează cu sare, dacă este necesar.
Reteta Eli Cairo pe Jason Barwikowski de la Primal
Tăieturi: gătit cu cei mai buni măcelari din America de Marissa Guggiana (www.welcomebooks.com/primalcuts ) 2010