Budinca de pâine cu sos de vanilie este un vegetarian rețetă cu 8 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 38g de grăsime, și un total de 603 calorii. Pentru 97 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Doar câțiva oameni i-au plăcut cu adevărat acest desert. Mergeți la magazin și ridicați unt, nucșoară măcinată, zahăr și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 18%. Acest scor nu este atât de minunat. Încercați Budinca de paine cu sos de vanilie, Budincă de pâine cu sos de cremă de vanilie, și Budincă de pâine Brioche cu sos de vanilie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Combinați primele 4 ingrediente; amestecați untul și frișca. Amestecați ușor pâinea și stafidele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Budincă Instantă De Lămâie
1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
1 Cană Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)
2
Se toarnă într-un suflu ușor uns de 2 litri sau într-un vas de copt adânc.
Echipamente pe care le vei folosi
1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată
3
Coaceți la 375 timp de 50 până la 55 de minute, ecranând cu folie de aluminiu după 30 de minute pentru a preveni rumenirea excesivă.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
Zahăr Galben și Stropi Asortați
4
Lăsați budinca să stea 10 minute înainte de a servi cald cu sos de vanilie.