Budinca De Pâine De Anghinare
Budinca de pâine de anghinare necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. O porție conține 726 calorii, 35g de proteine, și 39G de grăsime. Această rețetă servește 6. Pentru $ 4.25 pe portie, această rețetă acoperă 24% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți la îndemână sare și piper, cățel de usturoi, pâine cu aluat și alte câteva ingrediente, o puteți face. Acesta este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 48%, care este solid. Rețete similare sunt Spanac și budincă de pâine de anghinare, Budinca de pâine de praz și anghinare, și Budincă de pâine cu slănină, praz și anghinare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 42
Prăjiți pâinea direct pe rafturile cuptorului până se usucă și ușor aurie, aproximativ 3 minute. Frecați 1 parte a toastului cu părțile tăiate ale cățelului de usturoi. Reduceți temperatura cuptorului la 37
Ungeți fundul unui vas de copt de 9 pe 13 inci cu 1 lingură de ulei de anghinare rezervat și aranjați o treime din pâine prăjită într-un singur strat. Sus cu jumătate din anghinare. Condimentează ușor cu sare și piper și acoperă cu o treime din brânză. Repetați cu un alt strat de pâine prăjită, anghinare și brânză și condimentați cu sare și piper. Se acoperă cu pâinea prăjită și brânza rămasă.
Într-un castron, amestecați laptele cu ouăle. Condimentează cu sare și piper.
Se toarnă crema peste pâine; acoperiți cu folie de plastic.
Așezați câteva cutii pe plastic pentru a menține pâinea scufundată.
Lăsați să se înmoaie până când cea mai mare parte a cremelor este absorbită, aproximativ 15 minute.
Așezați o foaie de hârtie pergament unsă deasupra budincii și acoperiți-o cu folie.
Coaceți în centrul cuptorului timp de 30 de minute.
Scoateți folia și pergamentul; coaceți timp de 15 minute mai mult sau până când partea de sus este aurie.
Lăsați budinca să se răcească timp de 15 minute înainte de a tăia în pătrate și de a servi.
Faceți înainte: budinca poate fi preparată prin Pasul 3 și refrigerată peste noapte.
Lăsați să stea la temperatura camerei timp de 30 de minute înainte de a continua.
Recomandare de vin: căutați un Chardonnay cu aromă completă, cu doar puțin stejar, cum ar fi Tormaresca din Italia din 2002 sau Antonin Rodet Chteau de Chamirey Blanc din Franța din 2000.