Budinca De Eggnog
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați Budinca de ouă. Această rețetă face 8 porții cu 189 calorii, 5g de proteine, și 6g de grăsime fiecare. Pentru 47 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Acesta va fi un hit la dvs Crăciun eveniment. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Un amestec de unt, extract de vanillan, albușuri de ou și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 17%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare sunt Budinca de paine croissant Eggnog cu sirop de eggnog Caramel, Budinca De Eggnog, și Tort De Budincă Cu Ouă.
Instrucțiuni
Se amestecă împreună făina, amidonul de porumb și zahărul într-o cratiță.
Adăugați 1/4 cană de lapte în amestecul de făină și amestecați până se omogenizează. Într-o altă cratiță, opăriți restul de 2 3/4 căni de lapte; se adaugă la amestecul de făină. Gatiti si amestecati amestecul la foc mediu-mic; nu lăsați să fiarbă. Într-un castron bateți gălbenușurile; scoateți 1/2 cană amestec fierbinte și adăugați la gălbenușuri pentru a le tempera; se amestecă bine și se întoarce în oală. Continuați să gătiți la foc mic timp de încă 2 până la 3 minute.
Se ia de pe foc; adăugați unt și vanilie. Împingeți bine albușurile de ou în amestecul fierbinte.
Așezați în feluri de mâncare individuale sau într-un singur bol, presărați cu nucșoară proaspăt rasă și răcoriți.