Budincă de vis cu tofu și umplutură de plăcintă

Budincă de vis cu tofu și umplutură de plăcintă
Budinca de vis cu tofu și umplutura de plăcintă ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia cu rețete de desert. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4 g de proteine , 6 g de grăsimi și un total de 125 de calorii . Această rețetă servește 8. Pentru 75 de cenți per porție , această rețetă acoperă 4% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 7 ar spune că a ajuns la fața locului. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten, fără lactate, lacto ovo vegetarian și prietenoasă cu fodmap . De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 minute . Un amestec de sirop de arțar, tofu suplimentar, suc de lămâie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Vă este adus de Allrecipes. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 44% , ceea ce este bun. Rețete similare sunt Umplutura de Budincă de Ciocolată/Mousse/Plăcintă Tofu , Umplutura de Budincă sau Plăcintă și Plăcintă de Budincă de Ciocolată cu Umplutură de Unt de Arahide .

Instrucțiuni

1
Pune tofu, zahărul brun, nucile, siropul de arțar și sucul de lămâie într-un robot de bucătărie. Procesați până la omogenizare. Acoperiți și lăsați să se îngroașe pentru umplutura de plăcintă sau serviți imediat ca budincă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chipsuri De Ciocolată Semidulce Sau Chipsuri De UntChipsuri De Ciocolată Semidulce Sau Chipsuri De Unt
1 şalotă, Rasă Sau Tocată1 şalotă, Rasă Sau Tocată
Sirop De Arțar Pur (de Preferință Grad B), Plus 4 Lingurițe Pentru ServireSirop De Arțar Pur (de Preferință Grad B), Plus 4 Lingurițe Pentru Servire
Topping Batut Si Menta, OptionalTopping Batut Si Menta, Optional
1/3 Cana Napolitane De Vanilie Zdrobite Fin (aproximativ 10 Napolitane)1/3 Cana Napolitane De Vanilie Zdrobite Fin (aproximativ 10 Napolitane)
Sos De Soia 1 Lingura De Seminte De SusanSos De Soia 1 Lingura De Seminte De Susan
Echipamente pe care le vei folosi
Precum Degetul De Unt, Tocat GrosierPrecum Degetul De Unt, Tocat Grosier
DificultateUșor
Gata În5 m.
Porții8
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareDesert
Revista