Budinca de porumb dulce prăjită ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă face 8 porții cu 219 calorii, 9g de proteine, și 13g de grăsime fiecare. Pentru 48 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Un amestec de zară, făină, ouă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 28%. Acest scor este destul de rău. Încercați Porumb Prăjit-Salată De Ceapă Dulce, Porumb dulce cu nucă de cocos prăjită, și Budinca De Porumb Dulce pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 350 F cu grătar în treimea superioară. Ungeți un vas de copt superficial de 2 litri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt
Cuptor
2
Bateți împreună toate ingredientele cu 1 1/2 lingurițe de sare și 1 linguriță de piper într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Bol
3
Transferați în vasul de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt
4
Coaceți până când budinca este setată, 1 până la 1 1/4 ore. Se răcește cu 10 minute înainte de servire.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
1
Josmeyer Les Folastries
2
Gew nr. 05
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gewurztraminer
1
Budinca de porumb se poate face cu 3 ore înainte. Reîncălziți, acoperit, într-un cuptor de 300 km F.