Budincă de banane-pâine și unt
Banana-Pâine-și-unt budinca ar putea fi doar desert pe care il cautati. Această rețetă servește 8. Pentru $1.12 pe portie, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7g de proteine, 36g de grăsime, și un total de 605 calorii. Dacă aveți la îndemână unt, apă, gălbenușuri de ou și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Această rețetă din alimente și vin are 1 fani. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 18%. Acest scor este destul de rău. Încercați Pâine cu banane și budincă cu unt, Budincă de pâine cu banane cu burniță de unt de arahide, și Budincă De Pâine Cu Banane Cu Ciocolată Cu Unt De Arahide pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 35
Unt ușor opt 4 ramekins de 1/2 pe 2 inci. Într-un castron mare, aruncați brioșa cu untul topit.
Întindeți brioșa pe o foaie mare de copt și coaceți timp de aproximativ 15 minute, amestecând ocazional, până devine aurie și crocantă.
Între timp, într-o cratiță mică și grea, combinați 3/4 cană de zahăr cu siropul de porumb și apă; gatiti la foc moderat, amestecand pana se dizolva zaharul. Fierbeți siropul fără a amesteca până se formează un caramel chihlimbar adânc, aproximativ 7 minute.
Scoateți caramelul de pe foc și amestecați cu grijă 1/3 cană de smântână, restul de 3 linguri de unt și sarea. Turnați imediat 2 linguri de caramel în fiecare dintre ramekinele pregătite și puneți-le într-o tigaie mare. Aranjați bananele feliate decorativ în caramel.
Într-un castron mare, zdrobiți restul de 2 banane până se omogenizează.
Bateți laptele, gălbenușurile de ou, restul de 1/2 cană de zahăr, vanilia și restul de 1 cană de smântână grea până se omogenizează. Îndoiți brioșa prăjită și lăsați să stea, amestecând ocazional, până când lichidul este complet absorbit, aproximativ 20 de minute.
Puneți amestecul de pâine în ramekins și neteziți suprafețele.
Se toarnă suficientă apă fierbinte în tigaia de prăjire pentru a ajunge la jumătatea părților laterale ale ramekinelor.
Coaceți budincile în baia de apă timp de 35 de minute, sau până când ferm și un cuțit introdus în centru iese curat.
Scoateți ramekinele din Baia de apă și lăsați să se răcească ușor.
Pentru a desface, rulați un cuțit în jurul budincilor. Completați fiecare cu o farfurie. Inversați plăcile și ridicați ramekins.
Turnați orice caramel rămas în jurul budincilor.
Se servește cald cu înghețată sau frișcă.