Budincă de banane-pâine și unt

Budincă de banane-pâine și unt
Banana-Pâine-și-unt budinca ar putea fi doar desert pe care il cautati. Această rețetă servește 8. Pentru $1.12 pe portie, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7g de proteine, 36g de grăsime, și un total de 605 calorii. Dacă aveți la îndemână unt, apă, gălbenușuri de ou și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Această rețetă din alimente și vin are 1 fani. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 18%. Acest scor este destul de rău. Încercați Pâine cu banane și budincă cu unt, Budincă de pâine cu banane cu burniță de unt de arahide, și Budincă De Pâine Cu Banane Cu Ciocolată Cu Unt De Arahide pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
2
Unt ușor opt 4 ramekins de 1/2 pe 2 inci. Într-un castron mare, aruncați brioșa cu untul topit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BrioșăBrioșă
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
3
Întindeți brioșa pe o foaie mare de copt și coaceți timp de aproximativ 15 minute, amestecând ocazional, până devine aurie și crocantă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BrioșăBrioșă
1-1/2 Căni (12 Uncii) Smântână, împărțită1-1/2 Căni (12 Uncii) Smântână, împărțită
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
4
Între timp, într-o cratiță mică și grea, combinați 3/4 cană de zahăr cu siropul de porumb și apă; gatiti la foc moderat, amestecand pana se dizolva zaharul. Fierbeți siropul fără a amesteca până se formează un caramel chihlimbar adânc, aproximativ 7 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi Colorate Asortate Sau Zahăr ColoratStropi Colorate Asortate Sau Zahăr Colorat
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite
3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite
3 Căni De Nectar De Pere3 Căni De Nectar De Pere
Echipamente pe care le vei folosi
8 Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (45 G Fiecare)8 Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (45 G Fiecare)
5
Scoateți caramelul de pe foc și amestecați cu grijă 1/3 cană de smântână, restul de 3 linguri de unt și sarea. Turnați imediat 2 linguri de caramel în fiecare dintre ramekinele pregătite și puneți-le într-o tigaie mare. Aranjați bananele feliate decorativ în caramel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(carton Bloc)(carton Bloc)
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)
1 Bucată (25-30 Cm) De Căpșuni, Fruct La Metru1 Bucată (25-30 Cm) De Căpșuni, Fruct La Metru
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
6
Într-un castron mare, zdrobiți restul de 2 banane până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(carton Bloc)(carton Bloc)
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
7
Bateți laptele, gălbenușurile de ou, restul de 1/2 cană de zahăr, vanilia și restul de 1 cană de smântână grea până se omogenizează. Îndoiți brioșa prăjită și lăsați să stea, amestecând ocazional, până când lichidul este complet absorbit, aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căni De Ciocolată Dulce-amăruie (60% Cacao) (recomandat: Ghiradelli)Căni De Ciocolată Dulce-amăruie (60% Cacao) (recomandat: Ghiradelli)
Ciocolată Rasă, OpționalCiocolată Rasă, Opțional
BrioșăBrioșă
Căpșuni La PiciorCăpșuni La Picior
2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite
Chifle Albe De CinăChifle Albe De Cină
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
8
Puneți amestecul de pâine în ramekins și neteziți suprafețele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Lingurițe Plus 1/2 Cană De Zahăr, împărțite2 Lingurițe Plus 1/2 Cană De Zahăr, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
9
Se toarnă suficientă apă fierbinte în tigaia de prăjire pentru a ajunge la jumătatea părților laterale ale ramekinelor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Căni De Nectar De Pere3 Căni De Nectar De Pere
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
10
Coaceți budincile în baia de apă timp de 35 de minute, sau până când ferm și un cuțit introdus în centru iese curat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Căni De Nectar De Pere3 Căni De Nectar De Pere
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
11
Scoateți ramekinele din Baia de apă și lăsați să se răcească ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Căni De Nectar De Pere3 Căni De Nectar De Pere
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
12
Pentru a desface, rulați un cuțit în jurul budincilor. Completați fiecare cu o farfurie. Inversați plăcile și ridicați ramekins.
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
13
Turnați orice caramel rămas în jurul budincilor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
14
Se servește cald cu înghețată sau frișcă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coajă De Portocală Rasă Suplimentară, OpționalCoajă De Portocală Rasă Suplimentară, Opțional
1 Baton De Ciocolată Heath (40 G), Zdrobit1 Baton De Ciocolată Heath (40 G), Zdrobit
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista