Bruschetta cu piure de mazăre bătut
Bruschetta cu piure de mazăre bătute ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă servește 30. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 2G de grăsime, și un total de 52 calorii. Pentru 19 cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare mediteraneană. Un amestec de sare și piper, cremă de brânză, baghetă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 32%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Piure De Mazăre Bătut, Raft de miel cu piure de mazăre bătut, și Piure De Fasole Largă / Fava.
Instrucțiuni
Faceți pâine prăjită: Preîncălziți cuptorul la 191°.
Așezați feliile de baghetă într-un singur strat pe o foaie de copt și coaceți timp de 10 minute sau până când sunt uscate și crocante.
Tăiați 1 cățel de usturoi în jumătate.
Periați ușor o parte a fiecărei felii de baghetă prăjită cu ulei de măsline și frecați cu partea tăiată a cățelului de usturoi. Întoarceți toasturile la cuptor timp de 4 minute. Se răcește complet.
Faceți piure de mazăre: tocați cățelul de usturoi rămas.
Puneți mazărea, usturoiul tocat și 1/3 cană de apă în tigaie, aduceți la fiert și gătiți timp de 5 minute. Amestec de piure în robotul de bucătărie până se omogenizează.
Se lasă să se răcească 5 minute.
Adăugați mentă și procesați din nou până când menta este amestecată.
Lăsați să se răcească complet în vasul robotului de bucătărie.
Când amestecul de mazăre este rece, pulsați în cremă de brânză și parmezan până se combină; condimentează cu sare și piper. Când este gata de servit, puneți o cantitate mică de piure pe fiecare pâine prăjită.