Bruschetta cu Favas și Guanciale: Bruschetta di Ngrecciata

Rețeta Bruschetta cu Favas și Guanciale: Bruschetta di Ngrecciatan este gata în aproximativ 45 de minute și este cu siguranță un minunat lactate gratuit opțiune pentru iubitorii de mâncare mediteraneană. Pentru $ 2.64 pe portie, această rețetă acoperă 21% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 18g de proteine, 19g de grăsime, și un total de 503 calorii. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Acesta funcționează bine ca un curs principal preț rezonabil. Un amestec de anghinare, cartofi, sare și piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 75%. Acest scor este bun. Încercați Bruschetta Cu Favas Și Ricotta, Bruschetta cu Mozzarellan și romped proaspete Favas, și Bruschettan într-un borcan pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o tigaie mare, combinați fasolea fava, guanciale, anghinare și ceapă, stropiți cu uleiul de măsline și gătiți peste o flacără medie-înaltă, amestecând regulat, până când ingredientele sunt înmuiate și rumenite, aproximativ 10 minute.
Condimentează cu sare și piper și adaugă 1/2 cană de apă. Continuați să gătiți încă 5 minute, apoi adăugați cartofii feliați, reglați condimentul, gătiți încă 2 minute și îndepărtați-l de pe foc.
Preîncălziți grătarul sau broilerul. Grătați fiecare felie de pâine până se rumenesc pe ambele părți și acoperiți fiecare cu o parte din amestecul de legume.
Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Italianul funcționează foarte bine cu Chianti, Trebbiano și Verdicchio. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se împerechează bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe.
![Un Chianti Italian autentic făcut din struguri crescuți în inima regiunii Chianti Classico din Toscana. O expresie rafinată a strugurilor Sangiovese, cu aciditate substanțială din pH-ul scăzut al solului din această regiune.Aromele acestui vin roșu complex variază de la cireșe și prune la flori de gladiol și pietre de pământ. Aromele tanice, de stejar, sunt luminoase și rotunde, cu un finisaj uscat, cald, pământesc.Cel mai bine savurat cu mâncăruri foarte aromate, cum ar fi sosuri pe bază de roșii, ravioli de ciuperci, fripturi de vită sau de porc și carne de vânat de la vânat la Fazan. De asemenea, este excelent cu brânzeturile mature.Amestec: 85% Sangiovese, 15% Merlot și Cabernet Sauvignon]()
Un Chianti Italian autentic făcut din struguri crescuți în inima regiunii Chianti Classico din Toscana. O expresie rafinată a strugurilor Sangiovese, cu aciditate substanțială din pH-ul scăzut al solului din această regiune.Aromele acestui vin roșu complex variază de la cireșe și prune la flori de gladiol și pietre de pământ. Aromele tanice, de stejar, sunt luminoase și rotunde, cu un finisaj uscat, cald, pământesc.Cel mai bine savurat cu mâncăruri foarte aromate, cum ar fi sosuri pe bază de roșii, ravioli de ciuperci, fripturi de vită sau de porc și carne de vânat de la vânat la Fazan. De asemenea, este excelent cu brânzeturile mature.Amestec: 85% Sangiovese, 15% Merlot și Cabernet Sauvignon
An authentic Italian Chianti made from grapes grown in the heart of Tuscany’s Chianti Classico region. An exquisite expression of the Sangiovese grape, with substantial acidity from the low pH of the soil in this region.The aromas of this complex red wine range from cherries and plums to gladiolus flowers and earthy flint. The tannic, oak-aged flavors are bright and round, with a dry, warm, earthy finish.Best enjoyed with very flavorful dishes, such as tomato-based sauces, mushroom ravioli, beef or pork roasts, and game meats from venison to pheasant. It is also excellent with mature cheeses.Blend: 85% Sangiovese, 15% Merlot and Cabernet Sauvignon