Bruschetta cu fasole albă, roșii uscate la soare și busuioc

Bruschetta cu fasole albă, roșii uscate la soare și busuioc
Bruschetta cu fasole albă, roșii uscate la soare și busuioc ar putea fi doar Mediterana rețetă pe care o căutați. Această rețetă servește 4. Pentru $1.66 pe portie, această rețetă acoperă 16% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 11g de proteine, 26g de grăsime, și un total de 446 calorii. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați roșii uscate la soare, frunze de busuioc, fulgi de chili și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Doar câțiva oameni au plăcut cu adevărat acest hor d ' oeuvre. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 2 ore și 40 de minute. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 61%. Acest scor este solid. Încercați Quiche de spanac cu roșii uscate la soare, Minestrone cu roșii uscate la soare și fasole albă, și Carne De Miel Cu Fasole Albă Și Roșii Uscate La Soare pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Clătiți bine fasolea și apoi puneți-o într-o cratiță de 1 litru. Se acoperă cu apă la 1 inch peste partea de sus a fasole. La foc mediu-mare, aduceți la fierbere. Scoateți imediat vasul de la arzător, acoperiți și țineți-l timp de 1 oră. Schimbați apa; adăugați jumătate din uleiul de măsline extravirgin, 1 cățel de usturoi și frunza de dafin. Gatiti fasolea la nivel scazut. Se fierbe timp de aproximativ 40 de minute sau până se înmoaie. În ultimele 10 minute, se adaugă 1/2 linguriță de sare. Amestecați cu atenție.
Ingrediente de care veți avea nevoie
O Mână Generoasă De Pătrunjel Cu Frunze Plate, Feliate SubțireO Mână Generoasă De Pătrunjel Cu Frunze Plate, Feliate Subțire
(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)
Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)
Cutie De Fasole Verde, ScursăCutie De Fasole Verde, Scursă
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Se ia de pe foc și se ține în cratiță cu lichidul de gătit până se răcește. Acest lucru se poate face cu 1 până la 2 zile înainte de servire și se păstrează la frigider.
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
1
Preîncălziți o tigaie pentru grătar sau aragaz.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Ardei Gras Galben, Taiat In Treimi1 Ardei Gras Galben, Taiat In Treimi
2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
2
Gratiți pâinea pe ambele părți până când este crocantă. Aveți grijă la foc mare, deoarece pâinea arde ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3/4 Kg De Cartofi Roșii Mici (aproximativ 5), Tăiați Felii3/4 Kg De Cartofi Roșii Mici (aproximativ 5), Tăiați Felii
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
3
În timp ce pâinea se gătește la grătar, într-o tigaie sotată la foc mediu, prăjiți usturoiul feliat în uleiul de măsline. Când este auriu deschis, adăugați fulgii de chili, gătiți timp de 10 secunde și apoi adăugați frunzele de busuioc. Faceți acest lucru cu atenție, deoarece busuiocul poate stropi puțin ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană Frunze De Busuioc Bine împachetate1 Cană Frunze De Busuioc Bine împachetate
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 InchCeapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
3/4 Kg De Cartofi Roșii Mici (aproximativ 5), Tăiați Felii3/4 Kg De Cartofi Roșii Mici (aproximativ 5), Tăiați Felii
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
4
Cu o lingură pliată, transferați fasolea în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cutie De Fasole Verde, ScursăCutie De Fasole Verde, Scursă
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
5
Adăugați 1 până la 2 linguri de lichid de gătit pentru fasole (sau lichid din fasole conservată) și amestecați toate împreună. Ține-te cald. Reglați consistența, după cum este necesar, cu lichidul de fasole, puțin câte puțin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Conserve De FasoleConserve De Fasole
6
Când frunzele de busuioc sunt ofilite, îndepărtați amestecul de pe foc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană Frunze De Busuioc Bine împachetate1 Cană Frunze De Busuioc Bine împachetate
7
Adăugați roșiile uscate la soare și pătrunjelul tocat. Aruncați pentru a combina și regla condimentul cu suc de lămâie, după gust și sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Uscate La Soare Dintr-un BorcanRoșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Pentru Ungerea InsertuluiPentru Ungerea Insertului
4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch
1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil
8
Glisați ușor cățelul de usturoi rămas pe 1 parte a pâinii. Aranjați bruschetta prăjită pe un platou de servire și stropiți cu uleiul de măsline extra virgin rămas. Topiți fiecare bucată cu o parte din amestecul de roșii-fasole, apoi împărțiți uniform salata de ricotta peste amestec.
Ingrediente de care veți avea nevoie
O Mână Generoasă De Pătrunjel Cu Frunze Plate, Feliate SubțireO Mână Generoasă De Pătrunjel Cu Frunze Plate, Feliate Subțire
Brânză Ricotta SalataBrânză Ricotta Salata
(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
3/4 Kg De Cartofi Roșii Mici (aproximativ 5), Tăiați Felii3/4 Kg De Cartofi Roșii Mici (aproximativ 5), Tăiați Felii
9
Serviți cald.

Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Italianul poate fi asociat cu Chianti, Trebbiano și Verdicchio. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se împerechează bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Castello di ama Chianti Classico San Lorenzo Gran Selezione cu un rating de 4.5 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 48 de dolari pe sticlă.
Castello di ama Chianti Classico San Lorenzo Gran Selezione
Castello di ama Chianti Classico San Lorenzo Gran Selezione
# 31 vin entuziast Top 100 din 2018 Pur rubin-roșu. Nas fructat cu note de cireșe și căpșuni. Unele sugestii terțiare amintesc de piele. Arome de fructe roșii coapte, suculente, intrigante și de lungă durată. Taninurile sunt coapte și delicate. Postgustul exprimă o prospețime plină de viață, cu note de fructe roșii închise, pământ umed și lemn.
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 40 m.
Porții4
Scor De Sănătate20
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista