Brunch De Duminică: Pâine Prăjită Franceză La Cuptor Cu Afine
Rețeta brunch de duminică: toastul francez la cuptor cu afine ar putea satisface pofta americană în aproximativ 1 oră și 15 minute. Această rețetă servește 6 și costă 1,47 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 17g de proteine, 24g de grăsime, și un total de 532 calorii. 29 de oameni au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Funcționează bine ca o masă de dimineață prietenoasă cu bugetul. Mergeți la magazin și ridicați unt, zahăr, pâine crustă și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 52%. Acest scor este bun. Încercați Brunch de duminică: rinichi diavoli pe pâine prăjită, Brunch De Duminică: Omletă Franceză De Țară, și Brunch de duminică: pâine prăjită cu marmeladă Kumquat și brânză de capră pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Ungeți un vas de copt de 9 pe 13 inci. Feliați pâinea în 10 felii uniforme și întindeți o parte a fiecărei felii cu sos de afine. Aranjați pâinea suprapusă în tava de copt.
Combinați laptele, smântâna, zahărul și siropul de arțar. Se amestecă până se dizolvă zahărul. Bateți ouăle într-un castron separat până când gălbenușul și albușurile sunt bine combinate.
Adăugați ouăle bătute în amestecul de lapte / smântână și turnați peste pâine. Acoperiți și lăsați să stea peste noapte.
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade și coaceți pâinea prăjită descoperită timp de 45 de minute.
Se servește cu sos de afine și sirop de arțar.