Brownies Cu Zahăr Brun

Brownies Cu Zahăr Brun
Brownies de zahăr brun necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 2G de proteine, 7g de grăsime, și un total de 136 calorii. Pentru 19 cenți pe porție, primești un desert care servește 20. Această rețetă de la Allrecipes are 1 fani. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare American. Un amestec de făină, sare, unt și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. În general, această rețetă câștigă o nu atât de mare scor spoonacular de 10%. Rețete similare sunt Brownies Cu Zahăr Brun, Negrese mexicane cu glazură de zahăr brun, și Negrese Blonde cu glazură de zahăr brun.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți ușor o tigaie de 9 x 9 x 1-3/4 inch.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
TigaieTigaie
2
Cerneti impreuna faina, praful de copt si sarea si dati deoparte. Într-un castron mare, bateți împreună untul, zahărul, oul și vanilia până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De CoptPraf De Copt
VanilieVanilie
UntUnt
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ZahărZahăr
SareSare
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Se amestecă amestecul de făină și nucile până se omogenizează bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
NuciNuci
4
Răspândiți uniform în tigaia pregătită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Coaceți 25-30 de minute sau până când suprafața revine când este apăsată ușor. Se răcește ușor. În timp ce este încă cald, tăiați în bare cu un cuțit ascuțit.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
CuțitCuțit
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții20
Scor De Sănătate0
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista