Broșe de pui și sparanghel

Broșe de pui și sparanghel
Brosele de pui și sparanghel sunt o rețetă fără gluten și fără lactate, cu 6 porții. O porție conține 784 de calorii, 28 g de proteine și 67 g de grăsimi. Pentru 2,44 USD per porție, această rețetă acoperă 23% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar puțini oameni au făcut această rețetă și aș spune că s-a potrivit. Funcționează cel mai bine ca fel principal și se face în aproximativ 35 de minute. Un amestec de sos de soia, fulgi de piper, piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Vă este adus de Taste of Home. În general, această rețetă câștigă un scor solid de 47%. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Broșele de tofu la grătar Chipotle cu porumb pe stiule și sparanghel, Broșele de pui și Broșele de pui.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mic, combinați ingredientele pentru sos. Se acopera si se da la frigider 2-4 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
2
Într-o pungă mare de plastic resigilabilă, combinați sosul de soia, zahărul brun, apa, uleiul de susan, fulgii de piper și ghimbirul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Pere Medii Bartlett Sau D'Anjou6 Pere Medii Bartlett Sau D'Anjou
Ciupiți Semințele De Susan AlbCiupiți Semințele De Susan Alb
Friptură De Mușchi De Porc întreg, Fără ToppinguriFriptură De Mușchi De Porc întreg, Fără Toppinguri
1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
Tăiat în Fâșii De 1,2 CmTăiat în Fâșii De 1,2 Cm
3
Adăugați puiul; sigilați punga și întoarceți-o pentru a acoperi. Se da la frigider 2 ore, intorcandu-se din cand in cand.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
4
Scurgeți și aruncați marinata. Într-un castron mare, amestecați sparanghelul cu ulei de măsline și sare. Pe șase frigărui de metal sau lemn înmuiat, înfilați alternativ o bucată de pui și două bucăți de sparanghel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
2 Kilograme De Creveți Jumbo, Curățați și Devenați, Cozile Lăsate Intacte2 Kilograme De Creveți Jumbo, Curățați și Devenați, Cozile Lăsate Intacte
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
5
Prăjiți, acoperit, la foc mediu, timp de 4-5 minute pe fiecare parte sau până când puiul nu mai este roz și sparanghelul este crocant și fraged.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
6
Se serveste cu sos de scufundare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De ScufundareSos De Scufundare
DificultateMediu
Gata În35 m.
Porții6
Scor De Sănătate16
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista