Briose De Dovleac Streusel
Brioșele de dovleac Streusel ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de masă de dimineață. Pentru 93 cenți pe porție, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 12 porții cu 411 calorii, 10g de proteine, și 22g de grăsime fiecare. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Acesta este adus la tine de BettyCrocker.com. dacă aveți lapte de unt, condimente pentru plăcintă cu dovleac, sare și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. În general, această rețetă câștigă o scor destul de bun spoonacular de 50%. Încercați Briose Streusel De Dovleac, Briose Streusel De Dovleac, și Briose Streusel De Dovleac pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 177°.
Așezați cana de copt din hârtie în fiecare dintre cele 12 căni de brioșe de dimensiuni obișnuite. Pulverizați cupele de copt cu spray de gătit.
Într-un castron mare, amestecați 1 1/2 căni de făină, 1 cană de zahăr brun, bicarbonatul de sodiu, condimentul plăcintei de dovleac și sarea. Se amestecă dovleacul, Zara, uleiul și oul doar până se umezesc. Împărțiți aluatul uniform între cupele de briose.
Într-un castron mic, amestecați ghimbirul, 3 linguri făină, 3 linguri zahăr brun și untul cu furculița până se sfărâmă.
Presărați uniform peste aluat în fiecare cană.
Coaceți 24 de minute sau până când scobitoarea introdusă în centru iese curată.
Scoateți brioșele din tigaie în raftul de răcire.
Se presară cu migdale feliate.